Ultimele două rachete ale României luptă, vineri, pentru calificarea în turul 3 la Roland Garros

Jucătoarele Irina Begu și Ana Bogdan sunt singurele reprezentante ale României care au trecut de runda inaugurală a turneului de la Roland Garros. Cele două vor reveni pe teren, vineri, pentru meciurile programate în turul al doilea și, chiar dacă pornesc cu șansa a doua pe hârtie, pot produce surpriza continuând aventura la Paris. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 20% (bonus de 20%) pentru un bilet multiplu cu șase selecții din tenis, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de tenis Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Șase selecții, un singur bilet pentru o cotă de aproape 70

Din oferta Betano de joi, 30 mai, am ales șase meciuri din turneul feminin de la Roland Garros și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare selecție în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 20%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de tenis oferta este valabilă pentru piețele Câștigător, Handicap jocuri, Total seturi meci (Peste/Sub).

Irina Begu – Linda Noskova
Câștigător – Irina Begu (cota 2.35)

În primul tur, Irina Begu a câștigat în doar 70 de minute contra unei adversare din calificări. Singura întâlnire cu Linda Noskova a fost câștigată de jucătoarea din Cehia, în 2023, la Indian Wells. Begu a ajuns cel puțin în turul 3 la Roland Garros în ultimii doi ani.

Ana Bogdan – Anastasia Pavlyuchenkova
Câștigător – Ana Bogdan (cota 2.77)

Toate cele trei întâlniri directe de până acum au fost câștigate de Anastasia Pavlyuchenkova. Fără set obținut în fața rusoaicei, Ana Bogdan are șansa revanșei chiar la turneul unde Pavlyuchenkova a disputat finala în 2021. Bogdan e la o victorie distanță de egalarea celui mai bun rezultat din carieră la Roland Garros.

Varvara Gracheva – Bernarda Pera
Câștigător – Bernarda Pera (cota 1.62)

Prima întâlnire din carieră între cele două jucătoare clasate în afara topului 80 mondial. Cu opt locuri mai bine clasată decât adversara ei, Pera vine după o semifinală la Oeiras, turneu WTA 125 disputat în portugalia. Gracheva a furnizat surpriza în primul tur prin eliminarea Mariei Sakkari la capătul unui meci de trei seturi.

Elina Avanesyan – Anna Blinkova
Câștigător – Anna Blinkova (cota 1.98)

În primul tur, Blinkova a eliminat-o pe Sorana Cîrstea la capătul unui meci decis la tie-break. Clasată pe locul 55 mondial, Blinkova are o revanșă de luat în fața conaționalei sale după înfrângerea suferită la Berlin, pe iarbă, în 2023. Ambele jucătoare au recorduri negative pe zgură în acest sezon.

Victoria Azarenka – Mirra Andreeva
Câștigător – Victoria Azarenka (cota 2.02)

Semifinalistă la Roland Garros în urmă 11 ani, Victoria Azarenka are de partea ei avantajul clasamentului și al experienței înaintea duelului cu Andreeva, o jucătoare din tânăra generație cu sfert de finală la Rouen și Madrid sezonul acesta. Andreeva ajungea în turul 3 la Roland Garros în 2023.

Paula Badosa – Yulia Putintseva
Câștigător – Paula Badosa (cota 1.65)

Ajunsă pe locul 139 mondial, Badosa conduce cu 2-1 la general în confruntările cu Putintseva, a 39-a jucătoare a lumii la ora asta. Un duel între două jucătoare care au atins faza sferturilor de finală în carieră la Roland Garros.

Cotă de aproape 70

Pe cele șase meciuri de tenis de mai sus am obținut cota 69.59 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 3.479,63 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 20% oferit de Betano care înseamnă 685,93 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul meciurilor de tenis de la Roland Garros.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).