Australian Open

Simona Halep vrea primul trofeu la Antipozi. Cote cu marjă 0%, Streaming LIVE și sute de opțiuni pentru Australian Open

Finala NFL a fost doar încălzirea pentru startul Australian Open 2021. Marele Șlem de la Antipozi a început în timpul reprezentației oferite de Tampa Bay Buccaneers împotriva celor de la Kansas City Chiefs în cel mai mare spectacol sportiv al Americii. Cel de-al cincilea titlu de MVP al Super Bowl câștigat de Tom Brady ne-a trimis repede cu gândul la prestațiile de campioană ale Simonei Halep în circuitul WTA, locul doi Mondial încercând să cucerească al treilea trofeu de Grand Slam din carieră, după Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019. Interesul ridicat al fanilor tenisului din România se vede și în oferta caselor de pariuri, iar pe Betano ai zeci de opțiuni de pariere la fiecare partidă, precum și Streaming LIVE pe tot parcursul turneului din Australia!

Adversar facil în primul tur pentru Simona

Simona Halep a debutat fără mari probleme la ediția de anul acesta a Australian Open. Românca în vârstă de 29 de ani a trecut fără emoții de Lizette Cabrera. Simona a avut nevoie de fix 60 de minute pentru a o elimina pe australianca aflată pe locul 140 WTA: 6-2, 6-1. În ciuda scorului, în setul secund, Cabrera a opus mai multă rezistență la retur, reușind un break și fiind aproape de un altul, dar numărul doi Mondial nu s-a lăsat afectată de puținele breșe defensive găsite de australiancă și a reușit nu mai puțin de patru break-uri în set pentru a-și asigura victoria și accederea în turul următor.

OFERTA BETANO PENTRU AUSTRALIAN OPEN 2021: STREAMING LIVE, SUTE DE OPȚIUNI ȘI PARIURI ANTEPOST

Tomljanovic, biletul lui Halep pentru turul III?

După victoria contra lui Lizette Cabrera în prima rundă, Simona va întâlni miercuri dimineață o altă jucătoare din Australia, Ajla Tomljanovic, care a trecut runda precedentă de japoneza Misaki Doi, cu același scor înregistrat și în partida româncei, 6-2, 6-1. Duelurile directe sunt dominate clar de Halep, cu trei victorii din trei posibile, două dintre acestea fiind pe suprafață dură, la turneele de la Cincinnati și Adelaide.

Traseu greu spre finală pentru Simona

Tragerea la sorți a fost una destul de dificilă pentru cea mai bună jucătoare din România, Halep fiind plasată în jumătatea mai grea a tabloului, alături de nume precum Iga Swiatek, Aryna Sabalenka sau Serena Williams. Astfel, după un eventual succes contra Ajlei Tomljanovic, numărul doi WTA ar urma să joace în turul al treilea cu o Veronika Kudermetova sau Varvara Gracheva, ambele jucătoare fiind de origine rusă. Mai departe, Simona și-ar putea lua revanșa în fața Igăi Swiatek, poloneza care i-a administrat un 6-1, 6-2 în turul patru de la Roland Garros anul trecut, fie s-ar putea duela pentru un loc în sferturi cu Fiona Ferro (Franța), Elena Rybakina (Kazakhstan) sau Camila Giorgi (Italia).

Într-un exercițiu de imaginație pe termen lung, meciul din sferturi se anunță a fi o partidă de foc pentru Halep. Printre posibilele adversare se numără Serena Williams (SUA), Aryna Sabalenka (Belarus), Daria Kasatkina (Rusia) sau Timea Babos (Ungaria). Cu toate acestea, e greu de crezut că Alize Cornet (Franța), Anastasia Potapova (Rusia) sau Nina Stojanovic (Serbia) nu vor avea un cuvânt de spus. Mai departe, semifinalele și finala par, în acest moment, imposibil de ghicit, însă, în partea superioară a tabloului se numără jucătoare precum liderul Mondial, Ashleigh Barty (Australia), Sofia Kenin (SUA), Elise Mertens (Belgia), Karolina Pliskova (Cehia), Victoria Azarenka (Belarus) sau Maria Sakkari (Grecia).

Ofertă unică de pariuri pe Australian Open

Pe lângă zecile de opțiuni clasice și cote cu marjă 0% puse la dispoziție pentru partidele de pe tablourile de feminin și masculin de la Antipozi, Betano a pregătit și o ofertă specială pentru Djokovic și compania: Avans de două seturi! Tenismenul pe care ai pariat are două seturi avans? Pronosticul tău e deja câștigător! Profită de toate ofertele pregătite special pentru tine și bucură-te la maximum de cel mai important turneu al începutului de an în tenis!