simona halep montreal

Simona Halep câștigă la Montreal și urcă pe locul 3


Simona Halep a câștigat duminică turneul Rogers Cup de la Montreal, ceea ce a ajutat-o să urce două poziții în clasamentul mondial WTA.

WTA a dat publicității luni noua ierarhie, iar Simona se află pe locul 3, un salt de două poziții față de săptămâna trecută.

Halep a adunat acum 5.970 de puncte șe le-a depășit pe Garbine Muguruza și Agnieszka Radwanska. Pe locul 1 rămâne mai departe Serena Williams cu 8.300 de puncte, urmată de Angelique Kerber cu 6.745.

Jucătoarea noastră a adunat 10 victorii consecutive după ce a învins-o duminică pe Madison Keys în finala de la Montreal, cu 7-6(6-2) 6-3.

Simona a arătat un tenis de înaltă clasă, o veritabilă lecție de atac și lovituri de apărare. Cu toate acestea, după meci, a spus că nu și-a putut etala cel mai bun joc de care ar fi fost capabilă.

„Nu am reușit cel mai bun tenis”, a spus ea în conferința de presă de după finală. „Adversara mea a lovit foarte puternic, iar eu, așa cum se știe, nu pot lovi la mai tare decât ea din cauza înălțimii mele mai mici și a corpului meu. Am încercat să pun mingea pe teren și să o fac să alerge. Cred că am reușit bine, iar ea a ratat mingi. A fost foarte dificil pentru mine să punctez deciziv, pentru că mingea venea spre mine cu o forță foarte mare”, a mai explicat Halep.

„Sunt obosită”, a încheiat conferința de presă, zâmbind.

A fost al 14-lea titlu WTA pentru Halep și al treilea din acest an.

Pariază pe Tenis

Leave a Reply