simona halep cincinnati

Meci puternic pentru Simona Halep la Cincinnati


Simona Halep va juca vineri noapte, de la ora 2:00, în sferturile de finală de la Cincinnati. Pentru prima oară în cadrul acestei ediții a turneului de american, ea va întâlni o jucătoare de top.

Lupta pentru semifinale se va da contra  polonezei Agnieszka Radwanska. Cele două sportive au o istorie destul de bogată în meciurile directe.

S-au întâlnit de nouă  ori, iar Radwanska este cea care conduce cu scorul general de 5-4. Ultimul meci s-a jucat la Turneul Campioanelor de la Singapore, din 2015, iar Radwanska a învins cu 7-6 (7-5), 6-1.

Va fi cu noroc al zecelea meci pentru Simona Halep? Românca a arătat o formă foarte bună la Cincinnati, terminând toate partidele în două seturi, pe când Radwanska s-a chinuit puțin în turul anterior, acolo unde a învins-o pe Johanna Konta cu 6-7, 6-4, 6-0.

Halep a arătat până acum un turneu solid, dar s-a remarcat doar prin loviturile din defensivă. Punctele mari le-a reușit din apărare, nu a urcat deloc la fileu. Ca de obicei, pentru a câștiga un meci mai ales la nivel înalt, contra unei jucătoare de Top 10, condiția sa fizică va prima.

La acest moment, Halep este numărul 4 mondial, Radwanska a cincea în topul WTA.

Dacă Radwanska, campioana turneului de anul trecut, își va ridica jocul, i-ar putea pune probleme serioase Simonei Halep. Poloneza joacă mereu știindu-și bine adversarele și punctele lor slabe. Bineînțeles, Halep este pe teren și va contracara.

Ținând cont de aceste lucruri, cotele pentru pariuri sportive la acest meci sunt mari. Radwanska are o cotă de 2,90 la victorie, iar Halep una de 1,40 pe Betano.com. Cotele acestei partide sunt aici, în timp ce pentru turneul WTA de la Cincinnati toate cotele sunt aici.

Leave a Reply