Daniil Medvedev a revenit de la 0-2 la seturi pentru calificarea în turul 3 la Australian Open. Cu ”Avans de 2 seturi” pe Betano n-au existat pierzători

Ultimul meci al zilei a cincea de competiție la Australian Open i-a adus față în față pe rusul Daniil Medvedev, cap de serie numărul 3, și pe finlandezul Emil Ruusuvuori, al 57-lea jucător al lumii. Un meci decis după aproape patru ore și jumătate cu victoria lui Medvedev, jucător care a fost condus cu 2-0 la seturi. Pe Betano au câștigat cei care au mizat pe victoria lui Medvedev, dar și cei care au pariat că Ruusuvuori va furniza surpriza.

Aceasta grație promoției ”Avans de 2 seturi” pe care Betano o pune la dispoziția jucătorilor săi în meciurile turneelor masculine la cele patru competiții de Mare Șlem din calendar, inclusiv la Australian Open.

Mai precis, are tenismenul pe care ai pariat două seturi avans? Atunci ai câștigat și tu!

Cum a fost cazul meciului din turul 2 la Australian Open, unde Emil Ruusuvuori l-a condus pe Daniil Medvedev cu 2-0, după ce a tranșat primele două seturi cu 6-3 și 7-6 (7-1).

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unui jucător de tenis, iar acesta are în orice moment un avantaj de două seturi, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul!

Daniil Medvedev a schimbat soarta meciului încheiat târziu în noapte, la ora locală 3:40, impunându-se în final cu 3-6, 6-7 (1-7), 6-4, 7-6 (7-1), 6-0, după 4 ore și 24 de minute. Astfel, au primit biletul câștigător atât cei care au mizat pe victoria lui Ruusuvuori, prin promoția ”Avans de 2 seturi”, dar evident și cei care au pariat pe succesul lui Medvedev.

Cu acest succes, Medvedev ajunge la trei victorii din tot atâtea partide disputate contra lui Ruusuvuori, după cele obținute la Astana (2022) și Roma (2023), de fiecare dată în minimum de seturi. La Australian Open a fost primul meci în care finlandezul a reușit să obțină set în fața fostului finalist.

Oferta „Avans de 2 Seturi” se aplică pariurilor plasate înainte de meci doar pe piața de pariere Câștigător meci și este valabilă pentru pariurile cu o singură selecție și selecții multiple. În acest caz, dacă jucătorul pe care ai pariat conduce în orice moment cu două seturi, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!