kerber pliskova finala us open

Avancronica finalei feminine de la US Open: Angelique Kerber – Karolina Pliskova


Angelique Kerber și Karolina Pliskova, două jucătoare care se știu foarte bine, joacă sâmbătă seara, de la ora 23:00, finala feminină de la US Open.

Meciul de la New York va fi transmis cu streaming live, legal pe internet, pe site-ul Betano.com.

Kerber conduce cu scorul de 4-3 meciurile directe cu Pliskova și joacă a treia finală de Mare Șlem din 2016. Numai că ultima partidă a avut loc acum o lună, iar Pliskova a câștigat cu 6-3 6-1 finala de la Cincinnati.

Germanca va deveni numărul 1 mondial începând de luni și a declarat înainte finala US Open că un prim serviciu bun ar putea fi cheia pentru victorie.

Însă și Pliskpva servește bine, iar Kerber va trebui să aibă pe teren o foarte bună acoperire, ceea ce chiar ea a recunoscut: „Trebuie să mă mișc bine și să trimit înapoi mai multe mingi decât am făcut-o în meciul de la Cincinnati”.

De cealaltă parte, Pliskova a ajuns în acest an la US Open pentru prima oară în a doua săptămână a unui turneu de Mare Șlem. Ea a afirmat înainte de meci că poate realiza o surpriză. „Am foarte multă încredere în ceea ce pot realiza în finală”, a declarat cehoaica.

Va simți Plikova presiune? Va fi copleșită în finala de la US Open? Acestea sunt întrebările de un milion de dolari. Dacă judecăm că le-a eliminat pe Serena și Venus Williams, dar și că a câștigat fără probleme la Cincinnati cu Kerber, atunci răspunsul vine de la sine.

Contrar șanselor oferite de casele de pariuri, se poate miza în acest meci pe jucătoarea care are șansa a doua, Pliskova, cu o cotă de peste 2 pe Betano.com.

Leave a Reply