toaleta veceu rio

Mesaj disperat la Rio: „Vă rog, reparați-mi veceul”


Atleții au început să sosească în Brazilia pentru Jocurile Olimpice de Vară de la Rio și să se mute în Satul Olimpic. Au apărut primele probleme, mai multe delegații plângându-se de condițiile oferite.

Brazilienii au construit un Sat Olimpic impresionant, sunt 31 de blocuri de câte 17 etaje fiecare. Sunt 3.604 de apartamente care vor găzdui 11.000 de sportivi și 6.000 de antrenori. Au montat peste 13.000 de vase de toaletă.

Totuși, finisajele lasă de dorit. Australienii sunt primii care s-au mutat în Satul Olimpic și au afirmat în presa străină că instalațiile de apă și canalizare, precum și cele de electricitate au probleme. Organizatorii au reparat ce era de reparat, iar „cangurii” s-au mutat în cele din urmă.

CITEȘTE ȘI: Betano.com lansează secțiunea pentru Jocurile Olimpice Rio 2016

Au venit apoi argentinienii, care au spus că două dintre cele cinci etaje care le erau rezervate nu au condiții proprii de locuit. Ei au trebuit să închirieze apartamente într-un cartier din apropiere pentru ca toți membrii delegației să poată avea un acoperiș deasupra capului.

Au sosit și cei din Belarus, iar aceștia au publicat pe site-ul lor oficial imagini cu ferestre murdare și canalizări blocate la toatele.

Egiptenii s-au trezit fără apă caldă și s-au plâns că nu puteau trage apa la veceu.

Harta Rusiei interzise de la Rio 2016

Un atlet kenian a scris un bilet pe care l-a publicat pe rețelele sociale și pe care scria: „Vă rog să îmi reparați veceul”.

Brazilienii lucrează non-stop pentru a pune la punct Satul Olimpic, o echipă de peste 600 de instalatori încercând să repare toate problemele până vineri.

Termenul oficial la care se pot muta delegațiile în satul Olimpic este duminică, iar organizatorii promit că totul se va rezolva.

Jocurile Olimpice de la Rio încep pe 5 august și durează până pe 21 august.

Pariază pe Rio 2016

Leave a Reply