INFOGRAFIC - România împotriva capilor de serie, înaintea meciului cu Spania

România – Spania | Fără victorie acasă în fața capilor de serie din 2007

România – Spania de diseară, de la 21:45, poate fi meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2020. România trebuie să învingă favorita grupei după 12 ani și 4 campanii de calificare în care nu a luat 3 puncte acasă cu capul de serie.

Pariază pe România – Spania cu BetCombo, cea mai nou opțiune Betano! Combină până la 7 pariuri din același meci pe un singur bilet!

12 ani de la victoria cu Olanda, ultima acasă împotriva favoritei grupei

De pe 13 octombrie 2007 nu a mai reușit România să ia toate punctele pe propriul teren cu favorita grupei. Pe stadionul din Constanța, România învingea Olanda cu 1-0 grație golului lui Dorin Goian și își asigura calificarea la EURO 2008.

De atunci, în meciurile de acasă cu capii de serie România a mai reușit doar 3 egaluri – două cu Franța și unul cu Grecia, iar dacă includem și deplasările a câștigat doar un meci. Se întâmpla pe 7 septembrie 2014, în debutul calificărilor pentru EURO 2016: Grecia – România 0-1, meci decis de Ciprian Marica.

 

Ciprian Marica, omul care a învins Spania: „Pușcaș va fi omul decisiv!”

Betano a stat de vorbă cu Ciprian Marica zilele trecute, cu ocazia meciului demonstrativ de old boys dintre Farul și România. Fostul vârf al naționalei a adus ultima victorie a României cu Spania, în 2006 și se așteaptă ca în meciul de diseară să fie decisiv George Pușcaș.

Pușcaș a început sezonul excelent la Reading, cu 3 goluri în 4 meciuri, iar în preliminariile EURO 2020 a fost unul dintre cei mai utili jucători ai României, marcând tot de 3 ori. Pușcaș are cotă 5.20 pe Betano să înscrie în poarta Spanieifavoritul caselor de pariuri din echipa lui Cosmin Contra fiind Claudiu Keșeru. De cealaltă parte, principalul pericol este așteptat să fie Rodrigo, de la Valencia, cu cotă de doar 2.25 pentru gol.

România – Spania: echipele probabile

România: Tătăruşanu – R. Benzar, Chiricheş, D. Grigore, Toşca – R. Marin, P. Anton – C. Deac, Stanciu, Grozav – Puşcaş

Spania: Kepa – Carvajal, Sergio Ramos, Diego Llorente, Jordi Alba – Fabián Ruiz, Busquets, Parejo – Paco Alcácer, Rodrigo, Oyarzabal

Leave a Reply