handbal ce pariem

Ce pariem azi: Betano transmite toate meciurile importante

Ultima etapă a grupelor la Campionatul Mondial de handbal feminin. Astra joacă pentru play-off, Bogdan Stancu în fața lui Fenerbahce. Olympiacos – Real Madrid în Euroligă. Ce pariem astăzi?

LIVE STREAMING: Stuttgart – Leverkusen, 21:30. Cote cu marjă 0%

Stuttgart e aproape de locurile retrogradabile, cu doar 17 puncte. 16https://ro.betano.com/match-odds/VfB-Stuttgart-Bayer-04-Leverkusen-1100300 dintre ele au fost strânse pe propriul stadion, unde au avut doar un semi-eșec: 0-0 cu Augsburg în septembrie. Doar Bayern Munchen are mai multe puncte acasă, dar Stuttgart o poate egala azi cu o victorie. Dar întâlnirile recente cu Leverkusen nu s-au încheiat bine pentru ei. În ultimele 12 meciuri nu au câștigat niciodată și au făcut egal de numai 3 ori. Leverkusen a marcat de 31 ori în aceste partide, de 5 ori reușind să înscrie 4 goluri.

Handbal: România a câștigat grupa, dar Franța e favorită azi

După victoria cu Angola și egalul dintre Franța și Spania nu mai putem pierde primul loc în grupa A a Campionatului Mondial de handbal feminin. De la 19:00 jucăm ultimul meci al rundei, cu Franța, având o cotă de peste 7 pentru victorie! La aceeași oră aflăm și adversarul din optimi. În faza următoare întâlnim echipa care pierde în Cehia – Ungaria. Campionatul Mondial poate fi urmărit LIVE VIDEO pe Betano.com!

Astra își poate consolida locul în play-off

Dinamo s-a apropiat la doar un punct de Astra Giurgiu, care a pierdut etapa trecută la Iași. Astra joacă la cea mai slabă echipă din Liga 1 Betano, Juventus București. Echipa din Colentina a început un nou șir de înfrângeri, ajuns la 4 săptămâna trecută. Incluzând și meciul de cupă cu Hermannstadt, Juventus  are un gol marcat și 14 primite în ultimele 4 meciuri. Astra e campioana egalurilor în deplasare, cu 5. Urmărește meciul live și pariază pe Betano.com!

Bogdan Stancu poate urca pe podium

Cinci echipe sunt despărțite de doar două puncte în campionatul Turciei. Patru dintre ele se întâlnesc în weekend. Până duminică, atunci când Kayseri are meci cu Beșiktaș, Bogdan Stancu poate ajunge pe locul 3. Bursaspor joacă acasă cu Fenerbahce, echipă pe care o poate depăși în clasament dacă învinge. Ambele cluburi au ajuns 7 meciuri în care nu au pierdut, cu 4 victorii și 3 egaluri de fiecare parte. Bogdan Stancu a marcat etapa trecută al patrulea gol în acest campionat. Meciul poate fi urmărit cu streaming live pe Betano.com! 

Răzvan Marin e anunțat titular în Beveren – Standard

Integralist în ultimele 5 meciuri, Marin are șanse mari să fie pe teren și azi din primul minut, iar Standard poate reveni pe locurile de play-off. În 15 jocuri directe, echipa lui Marin a câștigat de 11 ori, de 3 ori a fost egal iar Beveren are o victorie. Beveren a pierdut în 4 din ultimele 5 etape, primind minim două goluri la fiecare înfrângere. Cotă de 2,50 pentru victoria oaspeților! Vezi meciul cu streaming live pe Betano.com! 

Baschet: derby-uri în NBA și în Euroligă!

Meciul zilei în Euroliga de baschet e Olympiacos – Real Madrid, de la 21:00. Grecii sunt pe locul doi după 4 victorii consecutive, în timp ce Real a pierdut 5 din ultimele 6 și a căzut până pe 8. Spaniolii au câștigat 5 din ultimele 6 meciuri directe. De la 22:00 e Barcelona – Fenerbahce. Noaptea de NBA e plină de dueluri tari: Detroit Pistons – Golden State Warriors și Indiana Pacers – Cleveland Cavaliers încep la ora 2:00, iar de la 4:30 e San Antonio Spurs – Boston Celtics. Vezi aici toate meciurile de baschet! 

Leave a Reply