varela steaua

Îl ia PAOK pe Varela? Pariu special pe Betano.com


Betano.com oferă un pariu special pentru plecarea căpitanului Stelei, Fernando Varela, la echipa PAOK Salonic din Grecia.

Varela are cota de peste 1,40 să ajungă la PAOK și de peste 2,70 să nu se transfere la această echipă, până la data de 8 septembrie 2016.

Presa din Grecia a oferit în ultimele zile detalii despre o posibilă mutare a lui Varela de la Steaua la PAOK. Nu sunt doar zvonuri, ci și discuții între oficialii celor două echipe.

În plus, Varela își dorește să plece de la Steaua, chiar dacă mai are un an de zile de contract. El ar uma să câștige la PAOK un salariu de trei ori mai mare decât la Steaua, în jur de 600.000 de euro pe sezon.

Decizia de plecare se află în mâinile lui Gigi Becali. Patronul Stelei dorește 3.000.000 de euro pentru acest transfer, o sumă refuzată până acum și de alte echipe. Este drept, s-au oferit maxim două milioane.

Betano.com adaugă foarte des pariuri speciale . Verifică site-ul cât de des poți pentru a le vedea, lista fiind din sport și nu numai. Pentru EURO 2016, Betano.com oferă pariuri speciale pentru echipe, dar și pentru turneul final în general.

Foto: Steaua FC

Leave a Reply