Top 5 meciuri de urmărit joi seară în Europa League

Europa League 2019/2020 ia startul joi, cu meciurile din prima etapă a fazei grupelor, iar cele 24 de partide au parte de o ofertă specială la pariuri sportive online pe Betano.

CFR Cluj deschide aventura în grupe în Gruia, de la ora 19:55, cu un meci contra italienilor de la Lazio (fără Radu Ștefan, lăsat acasă), iar seara propune o sumedenie de partide interesante. Recomandările Betano:

Cote cu marjă zero la pariuri sportive online pentru CFR – Lazio: al nouălea meci european pentru campioană

După un parcurs lung în preliminariile Ligii, oprită în play-off de Slavia Praga, CFR va juca al nouălea meci al sezonului european contra celui mai bine cotat adversar din grupa din care mai fac parte Rennes (Franța) și Celtic (Scoția). Clujenii revin în grupele unei competiții europene după șase sezoane, iar trupa lui Simone Inzaghi a venit în România fără patru jucători importanți – Immobile, Radu Ștefan, Luis Alberto și Marusic. În timp ce CFR e lider în România, Lazio are patru puncte din primele trei meciuri din Serie A și atacă partida din Ardeal după patru înfrângeri consecutive în Europa League.

Cote la pariuri sportive online pentru Eintracht Frankfurt – Arsenal: semifinalista vs. finalista din 2018

La Frankfurt, Eintracht, semifinalista din 2018/2019 care și-a vândut jucătorii importanți în această vară, dă peste Arsenal, pierzătoare în fața lui Chelsea în ultimul act al stagiunii precedente. Unul dintre cele mai așteptate meciuri ale serii, Eintracht – Arsenal începe de la ora 19:55 și promite spectacol, în contextul în care ultimele patru meciuri ale fiecărei echipe în acest sezon au produs cel puțin trei goluri. O specialistă a Europa League, Eintracht a terminat neînvinsă 22 dintre ultimele 24 de meciuri în această competiție.

Cote la pariuri sportive online pentru Man. United – Astana: Dorin Rotariu, excursie pe Old Trafford

De la ora 22:00, o altă echipă importantă din Premier League, Manchester United, dă prima reprezentație în grupele Europa League. Câștigătoare a competiției în 2017, echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer are o serie de 11 meciuri consecutive fără înfrângere în Europa League și dă peste o adversară venită din Champions League. Astana, la care Dorin Rotariu e așteptat să joace un rol important, a fost oprită din drumul spre grupele Ligii Campionilor de CFR Cluj, iar sezonul 2019/2020 e al patrulea consecutiv în care se află în grupele celei de-a doua competiții europene intercluburi.

Cote la pariuri sportive online pentru Rangers – Feyenoord, meciul echipelor de tradiție

Două dintre echipele importante ale fotbalului european de-a lungul mileniului trecut, Rangers și Feyenoord vor sta față în față pentru prima dată în istorie. Cu Steven Gerrard pe bancă, scoțienii au transformat terenul propriu într-o veritabilă armă, având nu mai puțin de 13 meciuri consecutive fără înfrânge în fața propriilor fani. Feyenoord se prezintă la a patra întâlnire din istorie cu o echipă din Scoția cu doar două victorii în ultimele 21 de meciuri jucate în deplasare.

Cote la pariuri sportive online pentu PSV – Sporting Lisabona. Cu ochii pe Donyell Malen

La Eindhoven, de la ora 19:55, PSV și Sporting anunță spectacol într-un context cum nu se poate mai potrivit. Gazdele nu au mai pierdut de pe 30 iulie, când FC Basel le învingea în preliminariile Ligii Campionilor, iar fanii olandezi și-au găsit, în scurt timp, un nou idol. Se numește Donyell Malen, are doar 20 de ani, se află la primul sezon ca titular la PSV, iar în ultima partidă de campionat, cu Vitesse, a reușit performanța senzațională de a înscrie cinci goluri. Noua senzație a fotbalului olandez are opt reușite în acest sezon, a punctat și pentru naționala mare a Portocalei Mecanice și a devenit, deja, o atracție pentru marile cluburi ale Europei.

Leave a Reply