hamroun steaua

Steaua a plecat la Praga, Hamroun exclus din lot!


Steaua a plecat luni la Praga, acolo unde va sustine marti, de la ora 21:00, prima mansa din Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, contra echipei locale Sparta.

Echipa bucuresteana a anuntat ca Jugurtha Hamroun nu va face parte din lotul pentru acest meci. Conform celor de la Steaua, Hamroun a anuntat clubul ca nu poate veni la antrenamentul de duminica din cauza unor probleme personale.

„Desi i s-a adus la cunostinta faptul ca neprezentarea aduce de la sine amenda maxima prevazuta de Regulamentul Intern, acesta a decis sa nu se prezinte la antrenamentul tactic dinaintea partidei cu AC Sparta Praga, cea mai importanta a sezonului pentru clubul nostru”, a scris site-ul oficial al Stelei.

Ca urmare, a fost exclus din lot. Neoficial, se pare ca Jugurtha Hamroun doreste sa se transfere la o echipa din zona arabă.

Jucatorul marocan era o piesa de baza in lotul Stelei. Este greu de anticipat cum Steaua va reusi sa tina piept celor de la Sparta in dubla mansa, in conditiile in care Fernando Varela si Alexandru Cipciu au fost vanduti saptamana trecuta, iar acum ros-albastrii vor fi lipsiti si de serviciile lui Hamroun.

Steaua este considerata un outsider clar in meciul de marti jucat la Praga. Stelistii au o cota de aproape 6 la pariuri sportive, in timp ce praghezii beneficiaza de o cota sub 2,0.

Toate cotele partidei Sparta Praga – Steaua Bucuresti se pot vedea aici pe site-ul Betano.com.

Lotul Stelei deplasat la Praga este următorul: Niță, Cojocaru, Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic, Dan Popescu, Simion, Pintilii, Bourceanu, Muniru, Achim, Aganovic, Mario Mihai, Vâlceanu, Adi Popa, Stanciu, Onțel, Golubovic, Tudorie.

Leave a Reply