real madrid atletico madrid

Real Madrid și Atletico deschid semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid – Atletico Madrid este prima semifinală care se joacă în Liga Campionilor, marți de la ora 21:45.

Cele două echipe joacă prima manșă din semifinale și se întâlnesc pentru a patra al patrulea sezon consecutiv în Champions League. Real Madrid a câștigat două finale (2014 și 2016) contra rivalilor din oraș, pe care i-a eliminat în 2015 din sferturile de finală. Diseară, „galacticii” au pe Betano o cotă e 1,97 pentru a înscrie primii și a câștiga meciul.

Pariuri live și înainte de meci pe Real Madrid – Atletico Madrid (Liga Campionilor, 2 mai, ora 21:45)

Real Madrid se află la a șaptea semifinală consecutivă de Liga Campionilor, un record absolut al competiției. Va fi a 12-a semifinală, de asemenea un record, cu una mai mult decât FC Barcelona.

„Albii” au câștigat cinci semifinale de Champions League și de fiecare dacă când au reușit acest lucru au ridicat și trofeul. În acest sezon, echipa lui Zidane este neînvinsă, în 10 partide adunând 7 victorii și 3 egaluri.

De cealaltă parte, Atletico joacă a șasea semifinală din cupele europene și a treia din ultimii patru ani. Roș-albii mizează pe un meci echilibrat pe Santiago Bernabeu pentru a tranșa disputa pe teren propriu, acolo unde nu au pierdut nici una dintre cele cinci semifinale europeane și, mai mult, nu au primit nici gol.

Declarații

Zinedine Zidane, atrenorul „albilor” a declarat înainte de acest meci că „știm foarte bine puctele tari, dar și pe cele slabe, ale lui Atletico. Adversarii noștri au progresat ca valoare de la an la an, în ultimele patru sezoane și vor fi niște rivali incomozi. Șansele de calificare sunt 50-50”. Real Madrid are o cotă de 1,62 pentru calificarea în finală.

Diego Simeone, tehnicianul celor de la Atletico, a afirmat că „din ceea ce știu, Real va încerca din primele minute să ne dărâme printr-un joc intens. Trebuie să ducem meciul acolo unde ne este nouă confortabil”. Atletico Madrid are o cotă de 2,30 pentru calificarea în finală.

Echipe probabile

Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić; Isco, Benzema, Ronaldo.
Nu vor juca, fiind accidentați: Bale, Pepe

Atletico: Oblak; Hernández, Godín, Savić, Filipe Luís; Ñíguez, Koke, Gabi, Carrasco; Griezmann, Gameiro.
Nu vor juca, fiind accidentați: Juanfran, Giménez, Fernández
Incert: Vrsaljko

Leave a Reply