Cupa României

Primăvara începe cu cote maxime în Cupă!

Echipele din Cupa Națională vor să serbeze începutul primăverii cu un loc în semifinale! Urmărește pe Betano duelurile dintre primele două eșaloane din România: aici ai o ofertă completă de pariere pentru meciurile din sferturi, cu peste 1.400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out, BetCombo și retrageri în maximum 3 ore!

Universitatea Craiova are cotă 2.85 să câștige Cupa!

Favorita competiției dă lovitura de începere în sferturile Cupei. La doar trei zile distanță de partida din campionat între cele două combatante, Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște se întâlnesc iar la Buzău pentru a-și disputa locul în ultimele patru din Cupă. Chiar dacă oltenii pleacă favoriți, dâmbovițenii au un palmares incredibil contra trupei lui Marinos Ouzounidis: Chindia nu a pierdut cu Universitatea în ultimele 4 întâlniri, câștigând ultimele trei dueluri cu același scor, 1-0.

Dinamo e marea favorită în meciurile din sferturi

Chiar dacă joacă în deplasare, alb-roșii par a avea cea mai ușoară misiune în duelul cu Dunărea Călărași, ce se va juca în nocturnă pe stadionul „Ion Comșa”. Statistica, însă, este una echilibrată: Dinamo și Dunărea au câte un meci direct câștigat și alte două remize între ele din totalul de patru întâlniri directe din istorie ce s-au desfășurat toate în sezonul 2018-2019. De asemenea, nici golurile nu au caracterizat vreodată această dispută, media fiind de 1.25 reușite pe meci.

Rivalitate renăscută între Petrolul și Astra

Cel mai echilibrat meci din sferturi se joacă pe stadionul Ilie Oană între Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu. Ultima confruntare directă din decembrie 2015 a fost cu noroc pentru Astra: în sezonul acela, giurgiuvenii au obținut primul și singurul lor titlu din palmares.

”U” Cluj îi înfruntă iar pe gorjeni

Duel din al doilea eșalon în sferturi: Universitatea Cluj și Viitorul Târgu Jiu s-au întâlnit și ele recent în cadrul celei de-a doua divizii din România, clujenii câștigând, acum două săptămâni pe stadionul gorjenilor, cu scorul de 2-1. În clasamentul diviziei a doua, cele două formații sunt despărțite de un singur punct și ambele luptă pentru un loc în play-off.

Cine se califică în semifinalele Cupei?

 

Orice tip de jucător ești, tu îți faci jocul pe Betano la Pariuri Sportive, Cazinou sau Virtuale. Distrează-te responsabil de oriunde, oricând, de pe orice device și profită de ofertele Misiunilor cu premii speciale, precum și Streaming LIVE pe site-ul și aplicația Betano.