pariuri cupa angliei

Pariuri pe favorite in Cupa Angliei. Meciuri pe Betano TV

Manchester City și Manchester United și-au ținut blazonul și s-au calificat vineri și respectiv sâmbătă fără probleme din Turul III din Cupa Angliei. Mai sunt de jucat meciuri, vor reuși mai departe favoritele să avanseze?

City a învins-o cu 5-0 pe West Ham, în primul meci ai Turului III al Cupei Angliei. United a trecut cu 4-0 de Reading, un meci în care o „ploaie” de goluri era de așteptat și nu s-a lăsat așteptată, fie căzând și sub formă de ninsoare, în România.

Majoritatea partidelor de sâmbătă din Cupa Angliei se pot vedea cu streaming live pe Betano TV.

De la ora 19:30, sâmbătă, Arsenal este favorită certă cu Preston North End, o echipă din a doua ligă engleză. „Tunarii” au o cotă bună la victorie, de 1,40, iar Betano oferă peste 183 de tipuri de pariuri pentru acest meci. Mesut Ozil (foto) are cota de aproape 3,00 pentru a marca oricând în acest meci.

De la ora 17:00, sâmbătă, Stoke City nu ar trebui să aibă probleme cu Wolverhampton Wanderers.  Stoke și-a vândut recent scump pielea cu echipele mari din Premier League, pierzând dar marcând de goluri (2-4 cu Chelsea, 1-4 cu Liverpool, 1-3 cu Arsenal). Nu pare să aibă probleme cu echipele mici (victorii cu Bunley, Watford), iar contra echipelor medii a obținut recent egaluri (0-0 cu Southampton, 2-2 cu Leicester). Diseară, Stoke are o cotă de peste 1,50 la victorie.

Două partide care nu au cote chiar atât de mari, dar par să aibă rezultate certe, sunt  Chelsea FC – Peterborough și Liverpool FC – Plymouth Argyle. Chelsea și Liverpool au ambele cote de 1,15 pentru victorie. Ambele meciuri au loc duminică.

Leave a Reply