Ce pariem azi: Duel românesc în Cupa Belgiei

Stanciu și Chipciu împotriva lui Răzvan Marin. Meciuri de cupa și pentru românii de la Deportivo și Karabukspor. Tătărușanu vrea să inchidă poarta în fața lui Monaco. Partide tari în Premier League.

Anderlecht – Standard Liege, 21:45

De la 21:45 puteți urmări live pe Betano.com partida de cupă în care vor fi implicați și cei trei internaționali români. S-au întâlnit acum aproape două luni în campionat, iar Anderlecht a câștigat cu 1-0. De altfel, Anderlecht nu a primit gol de la Standard de 3 meciuri și e favorită, cu o cotă de 1.70. Ladislau Boloni merge cu Antwerp în deplasare, la Kortrijk, iar în Grecia, Răzvan Lucescu și PAOK au meci ușor, la Aiginiakos. Alte două meciuri pentru echipe cu români legitimați sunt în Cupa Turciei: Adanaspor – Bursaspor și Karabukspor – Istanbulspor.

Cupa României: U Cluj revine în prim plan

U Cluj e la primul meci tare de după renaștere. Speră să producă șocul optimilor pe Cluj Arena la 20:30 și să o elimine pe Dinamo. De la 17:30 joacă CS Mioveni și Gaz Metan Mediaș. Mioveni a fost singura echipă din liga a doua calificată în sferturi sezonul trecut și vrea să repete performanța. Mai multe detalii despre meciuri aici! 

Îl poate opri Tătărușanu pe Falcao?

Nantes a fost surpriza începutului de Ligue 1, dar nu mai poate ține pasul cu echipele de top – a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri. Monaco a pierdut cu PSG etapa trecută și a coborât pe locul al treilea. Golgheterul lor e omul momentului în Franța: Falcao a înscris de 13 ori în ultimele 9 meciuri jucate, de 4 ori reușind să puncteze de cel puțin două ori. Cota pe care o are columbianul pentru a marca e de 2,08. Urmăriți meciul live pe Betano.com, unde sunt transmise toate partidele din campionatul Franței.

Manchester City, neînvinsă de 21 meciuri în Premier League

Ultimul meci pierdut de Guardiola în campionat a fost în aprilie, pe terenul lui Chelsea. De atunci au urmat 18 victorii și 3 egaluri. City e de neoprit: are 37 puncte din 39 posibile, cel mai bun atac, cea mai bună apărare. United a câștigat ieri și s-a apropiat la 5 puncte, dar City poate reface diferența diseară, de la 22:00 jucând cu Southampton. Chelsea, Arsenal și Liverpool au și ele meciuri în această seară. 

Moyes vrea prima victorie cu West Ham, pe terenul fostei echipe

David Moyes încearcă să o redreseze pe West Ham, aflată acum pe loc retrogradabil. Caută prima victorie la noua echipă chiar pe terenul lui Everton, club pe care l-a condus mai bine de 10 ani. Și Everton e în criză, fiind doar pe locul 17, în ciuda investițiilor uriașe din vară. Un meci de 1X2, pentru care Betano.com oferă cote cu marjă 0%!

Depor a pierdut cu 4-1 în tur, dar calificarea nu e imposibilă

La Coruna are joacă la Las Palmas de la 22:30 meciul retur din Copa del Rey. Deși echipa lor a pierdut cu 4-1 pe propriul teren în prima manșă, Andone și Pantilimon pot crede în calificare. Las Palmas a câștigat un singur meci acasă în sezonul actual, pierzând de 5 ori la diferență de minim 2 goluri. Una dintre înfrângeri a fost chiar cu Depor, acum o lună, scor 1-3. În ultimele 6 meciuri directe jucate la Las Palmas s-a înregistrat un egal, iar La Coruna a câștigat de 5 ori. Cota pentru victoria oaspeților e 3,00, iar pentru calificarea lor de 12,25! Azi joacă și Barcelona, Sevilla sau Atletico Madrid, iar toate meciurile din Copa del Rey au live streaming pe Betano.com! 

Leave a Reply