Navighează în căutarea comorilor, jucând Sea of Riches, în exclusivitate pe Betano

Hai în căutarea comorilor ascunse de pirați pe insulă. Sea of Riches, în exclusivitate la Betano, îți aduce câștiguri grozave și distracție fără margini. Ai timp până pe 6 aprilie să descoperi acest slot dinamic și interesant, care te va fascina dacă îți plac provocările.

Cu o zonă mare de joc și caracteristici interesante, Sea of ​​Riches este noul slot semnat iSoftBet, iar insula piraților  e scena unde rolele se învărtesc iar pietrele prețioase și comorile aduc premii care atrag toate privirile. Sea of ​​Riches vine cu un sistem de role 6×6, deci o zonă mare de joc în care poți folosi Cluster Pay.  Jocul are o volatilitate medie și un RTP de  96%, deci avantaje și șanse bune de câștig.  Există, de asemenea, câteva caracteristici majore pe care le poți explora, ai simboluri Wild, multiplicatori Treasure Map Collect, Captain’s Compass, dar și rotiri gratuite Stormin Free Spins.

Caracteristicile slotului Sea of ​​Riches

Se întâmplă multe în slotul Sea of ​​Riches, dar hai să vedem cum arată în acest joc simbolul Wild. Este un simbol simplu,  cu litere aurii pe un fundal roșu închis. Afișându-se pe role, poate fi inclus în orice grup de simboluri câștigătoare, acționând ca un substitut pentru oricare dintre ele.

Tema și designul slotului

Slotul cu comori și pirați e mereu o idee bună , chiar dacă nu este una originală. Fundalul pe care se rotesc rolele este o frumoasă insulă tropicală cu pirați . Simbolurile colorate au farmecul unor mici comori. Apar pe role monezi cu imagini diferite pe ele (sticle, cranii, bombe, ancore și cârlige) și patru tipuri de pietre prețioase colorate diferit  (roșu, violet, albastru, verde).

Caracteristici speciale

Unul din cele două contoare care sunt afișate în partea dreaptă, Harta Comorilor, îți cere să găsești simboluri cu sticluțe conținând hărți vechi. Odată ce ai găsit 25 de astfel de simboluri, ajungi la nivelul următor. Fiecare nivel are propriul modificator pe care îl poate oferi.

  • Wild Kraken transformă până la 10 simboluri în wild-uri suplimentare.
  • Wild Storm va aduce o tornadă, care, de asemenea, adaugă până la 9 simboluri Wild în zona de joc.
  • Balena sălbatică va adăuga 5 wild  într-un model special.
  • Nava Wild Ghost va oferi până la 5 multiplicatori Wild

Al doilea contor magic este Busola Căpitanului și, pentru a o încărca, trebuie să ai parte de câștiguri. Cu cât încărcarea busolei este mai mare, cu atât este mai bun potențialul modificator.

Rolling Rum va folosi 1 până la 3 butoaie ce se rostogolesc, pentru a transforma până la 6 simboluri, într-un singur tip de simbol.

  • Musket Mayhem va elimina până la 12 simboluri, care vor declanșa apoi o cascadă.
  • Cannon Blast va lovi rolele cu bile de tun, eliminând până la 3 rânduri și declanșând cascade.
  • Swarm O Parrots va declanșa, de asemenea, o cascadă, folosind papagali care intră și scot până la 15 simboluri.

Toți așteptăm cu nerăbdare funcția de rotiri gratuite, la care puteți ajungi atunci când Busola are o încărcare completă, de 48 de simboluri din clusterele câștigătoare. O roată se învârte, pentru a determina câte rotiri gratis obții. Da, te bucuri de 5 până la 15 rotiri gratis în acest slot minunat.

Concluzie

Slotul Sea of ​​Riches este un joc antrenant cu o temă care place multor jucători, începători sau deja experimentați. Dezvoltatorul iSoftBet a realizat un slot simpatic, cu multe șanse de câștig și caracteristici atractive, deci merită să îl încerci la Betano. Nu pierde ocazia să explorezi lumea fascinantă a bogățiilor și comorilor piraților, în exclusivitate.