meciurile weekend-ului la pariuri

Moș Nicolae este darnic în evenimentele din weekend

După o săptămână cu meciuri spectacol din belșug, weekend-ul nu ne lasă să ne plictisim. Moș Nicolae umple ghetele pasionaților de sport cu meciuri foarte atractive ca noi să le putem urmări. Betano a pregătit pentru tine cele mai importante evenimente ale sfârșitului de săptămână pentru ca tu să nu le ratezi. Nu uita, pe lângă Misiunile din Calendarul de Crăciun, și de oferta Avans de 2 Goluri.

 

polonia - romania handbal european

Polonia – România

Fetele noastre vor să își ia revanșa cu Polonia, după meciul pierdut cu Germania din debutul Europeanului. România pornește ca favorită și e decisă să obțină victoria în lupta pentru calificarea mai departe din grupă.

Cote Betano 1×2: 4.55 – 10.00 – 1.40

 

FCSB – UTA Arad

Campioana provinciei și revelația de până acum a acestui campionat se deplasează pentru meciul de pe Arena Națională contra liderului din România. UTA Arad vine după victoria de la Miercurea Ciuc din Cupă contra celor de la Csikszereda. De altfel, arădenii sunt neînvinși în partidele din acest sezon jucate afară. FCSB așteaptă acest meci ceva mai odihnită, după ce a obținut la masa verde calificarea mai departe în Cupă. Roș-albaștrii au o serie de 6 victorii consecutive și vor să păstreze, în continuare, distanța față de principalele contracandidate. Va pleca UTA cu puncte de la București?

Cote Betano 1×2: 1.33 – 5.55 – 8.50

 

Sevilla – Real Madrid

Derbiul etapei din Spania se joacă între 2 echipe ce au orgoliul rănit după runda trecută de Liga Campionilor. Ambele formații au pierdut făra drept de apel în meciurile europene și își doresc să arate diferit în partida din La Liga. Real Madrid se află pe locul 4 în campionat și are nevoie de puncte ca de aer în lupta pentru titlu. Cine va ieși victorios din acest duel?

Cote Betano 1×2: 2.52 – 3.45 – 2.75

 

Juventus – Torino

Runda din Italia ne duce la Torino, unde are loc duelul echipelor din oraș. Juventus primește vizita concitadinilor de la Torino. Oaspeții ocupă antepenultimul loc din Serie A, poziție retrogradabilă. Gruparea pregătită de Andrea Pirlo continuă lupta la titlu și are o diferență de 6 puncte de recuperat față de liderul AC Milan. Va reuși Bătrâna Doamnă a patra victorie consecutivă pe teren propriu?

Cote Betano 1×2: 1.40 – 5.05 – 7.25

 

Bayern – RB Leipzig

Lupta la titlu în Germania ne va oferi sâmbătă un episod ce are ca protagoniste primele doua clasate din campionat: Bayern München primește pe “Allianz Arena” vizita lui RB Leipzig în duelul etapei. Bavarezii nu au pierdut niciun meci acasă în acest an și sunt lideri în Bundesliga după 9 runde disputate, cu 22 de puncte acumulate. RB Leipzig se află pe locul imediat următor, cu doar 2 puncte mai puțin decât deținătoarea Ligii Campionilor. Vor face rocada cele două echipe după întâlnirea directă?

Cote Betano 1×2: 1.40 – 5.10 – 7.10

 

Vejle – Midtjylland

După un start foarte bun de sezon, fiind chiar, la un moment dat, lider în Danemarca, Vejle a scăzut turația și se află acum pe locul 7. Băieții pregătiți de Costel Gâlcă primesc în weekend vizita lui Midtjylland. Oaspeții se află pe locul secund în campionat după 10 runde și au un moral pozitiv pentru acest duel, după egalul din Liga Campionilor obținut la mijlocul acestei săptămâni, 1-1 în deplasare la Atalanta. Va reuși antrenorul român să obțină punct sau puncte din aceasta partidă?

Cote Betano 1×2: 4.50 – 4.10 – 1.68

 

Lille – Monaco

Meciul rundei din Franța se joacă duminică. Lille și Monaco sunt două echipe în formă ale campionatului unde lider este PSG, cu 25 puncte. Echipele de pe locurile 2-5 din Ligue 1 au fiecare câte 23 de puncte, printre care se află și cele două formații din această partidă. Care dintre cele două va rămâne aproape de primul loc și după această etapă?

Cote Betano 1×2: 2.35 – 3.55 – 2.92

 

Tottenham – Arsenal

“Derbiul Nordului Londrei” intră în scenă cu primul episod din acest sezon. Tottenham și Arsenal revin în campionat după ce ambele și-au disputat joi meciurile lor din Liga Europa, unde au și obținut calificarea mai departe în competiție, cu un meci înainte de finalul fazei grupelor. Lucrurile se schimbă, însă, în clasamentul din Premier League, unde Spurs este lider, dar Arsenal se află abia pe locul 14. De asemenea, tunarii au al 4-lea cel mai slab atac din Albion și au de înfruntat cea mai bună defensivă într-o partidă din deplasare. Care suporteri vor avea de ținut piept ironiilor de după meci?

Cote Betano 1×2: 2.02 – 3.45 – 3.80

 

AEK – Panathinaikos

Duel românesc în capitala Greciei, unde echipa la care evoluează internaționalul român Ionuț Nedelcearu primește vizita trupei pregătite de Ladislau Bölöni. Chiar dacă se află la doar 3 puncte de primul loc, ocupând poziția a 4 din campionat, AEK Atena nu traversează cea mai bună perioadă. Galben-negrii sunt eliminați din Europa League, încă din faza grupelor, unde au pierdut toate cele 3 meciuri din competiție jucate acasă. Va reuși fundașul Naționalei să strice planurile antrenorului român de la Panathinaikos.

Cote Betano 1×2: 1.83 – 3.60 – 4.45

 

Sparta Praga – Slavia Praga

Internaționalii români Florin Niță și Nicolae Stanciu se vor întâlni în derbiul Cehiei. Slavia Praga e lider înaintea acestei confruntări, cu 2 puncte avans față de principala sa contracandidată la titlu și ocupanta poziției secunde din clasament, Sparta. Care dintre cei doi internaționali români va zâmbi la final?

Cote Betano 1×2: 3.45 – 3.50 – 2.07

 

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Pariul tău este deja câștigător fără a mai trebui să aștepți finalul partidei! Pe Betano, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Dacă până acum era valabilă doar la pariurile de tip single, oferta „Avans de 2 Goluri” schimbă regulile jocului: acum poate fi folosită și pentru selecții multiple, dar și BetCombo, opțiune prin care îți poți face un bilet cu mai multe pronosticuri dintr-un singur meci!

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply