Meciuri decisive pentru calificarea în semifinale la Campionatul European de tineret

Ziua de duminică, 2 iulie, programează ultimele două sferturi de finală la Campionatul European de tineret sub 21 de ani, iar cu Bet Builder oferit de Betano pot fi combinate mai multe pariuri din meciurile Anglia – Portugalia și Franța – Ucraina pentru o singură cotă, pe același bilet, după cum vedea exemplificat mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minim două și maxim șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Cotă 11.00 pentru partidele Anglia – Portugalia și Franța – Ucraina

Din oferta Betano de duminică, 2 iulie, am ales cu Bet Builder câte două pariuri din cele două sferturi de finală programate la turneul final U21, Anglia – Portugalia și Franța – Ucraina. Cota rezultată este de peste 11.00. Iată mai jos pariurile alese.

Anglia – Portugalia (duminică, 19:00)

Metoda calificării – Anglia în timpul regulamentar (cota 1.88)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.00)

Anglia s-a calificat în sferturile de finală după un parcurs perfect, cu trei victorii în tot atâtea meciuri. Selecționata U21 a Albionului a învins, pe rând, Cehia, Israel și Germania cu același scor, 2-0.

Portugalia a debutat cu înfrângere (2-0) la turneul final în fața revelației Georgia, după care a remizat cu Olanda (1-1) și a învins Belgia (2-1) în ultimul meci din grupă.

Nicio remiză nu s-a înregistrat în ultimele șase meciuri directe la U21 între Anglia și Portugalia. Lusitanii au câștigat ultimele două partide fără gol primit, după ce Anglia se impusese în precedentele patru dispute.

Un singur meci de GG (ambele echipe au marcat) în ultimele șase directe.

Franța – Ucraina (duminică, 22:00)

Metoda calificării – Franța în timpul regulamentar (cota 1.62)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.87)

Favorită la câștigarea trofeului, Franța și-a respectat până acum blazonul și a ieșit din faza grupelor cu punctaj maxim. ”Cocoșii galici” au trecut de Italia (2-1), Norvegia (1-0) și Elveția (4-1) pentru un loc în sferturile de finală.

Ucraina a adunat șapte puncte după ce a învins Croația (2-0), România (1-0) și a făcut remiză cu Spania (2-2), fiind una dintre revelațiile turneului final, alături de Georgia și Israel.

Trei din ultimele șase meciuri directe s-au încheiat la egalitate, iar în celelalte trei dispute Franța s-a impus de două ori și Ucraina o dată. Cele două echipe s-au înfruntat și în preliminarii, în două meciuri fiind marcate nu mai puțin de 11 goluri.

Franța s-a impus pe teren propriu (5-0), în timp ce la retur a fost egal (3-3).

Cota peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele două meciuri programate duminică, 2 iulie, la Campionatul European de tineret sub 21 de ani, poți ajunge la o cotă cumulată de 11.21, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 560,63 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci în parte, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai si Mega Cote

La meciul Anglia – Portugalia în oferta Betano beneficiezi de Mega Cote pe piața de pariere ”Rezultat final”. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.