Meciul onoarei pentru România și Croația

Învinse în primele două runde din faza grupelor la Campionatul European de tineret U21, echipele României și Croației luptă pentru ieșirea din competiție cu fruntea sus. Pe Betano, cu opțiunea Bet Builder activată, pot fi plasate până la șapte pariuri diferite din meciul România – Croația.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minim două și maxim șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Pentru început trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. La meciul de marți seara din Grupa B a Campionatului European de tineret am ales patru pariuri pe același bilet.

România U21 – Croația U21 (marți, 21:45)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.88)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.15)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.82)

Stadionul Ghencea găzduiește, marți seara, de la 21:45, meciul echipelor care au pierdut primele două meciuri în Grupa B și care n-au marcat nici măcar un gol.

România a fost învinsă de Spania fără drept de apel (3-0), după ce a rezistat doar o repriză.

Apoi, tricolorii au pierdut dintr-un autogol în minutul 89 meciul cu Ucraina.

Croația a fost învinsă de Ucraina în prima etapă (2-0), apoi a pierdut la limită cu Spania (1-0), ibericii marcând în secunda 22!

Astfel, la meciul România – Croația cele două echipe sunt obligate să iasă la joc și să lase garda jos, neavând nicio miză în ceea ce privește apărarea vreunui rezultat.

Singura miza e onoarea de a părăsi cu fruntea sus o competiție în care ambele selecționate au intrat cu mari așteptări și în care au dezamăgit.

Întâlniri directe la U21

România și Croația s-au duelat ultima oară la această categorie de vârstă la Campionatul European din 2019.

Tricolorii au făcut atunci un meci mare și au câștigat cu un categoric 4-1. A fost meciul care a deschis un parcurs senzațional până în semifinale.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul România U21 – Croația U21 poți ajunge la o cotă cumulată de 10.75, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 537.50 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.