mihai roman universitatea craiova

Exclusiv | Mihai Roman a vorbit cu blogul Betano despre meciul Craiova – Botoșani

Betano.com, partenerul principal al Universității Craiova, a vrut să afle ce așteptări are „Știința” înainte de meciul din etapa a 7-a a Ligii 1 Betano. Alb-albaștrii vor da piept cu cea mai bună echipă a momentului, FC Botoșani.

Atât Craiova, cât și Botoșani, sunt neînvinse. Am dorit să aflăm dacă Universitatea se simte în stare să administreze celor de la Botoșani prima înfrângere a sezonului, în meciul de duminică.

A avut amabilitatea să ne răspundă atacantul Mihai Roman, care ne-a oferit niște declarații în exclusivitate, pe această temă.

„Ultimul meu gol în Liga I a fost împotriva celor de la FC Botoșani. Sper din tot sufletul să facem un joc bun, consistent, duminica aceasta și să marchez încă o dată. În primul rând îmi doresc ca echipa să câștige, iar prin golurile mele să se întâmple acest lucru. Pentru un atacant golurile sunt foarte importante. Eu cred că ne vom bate pentru primele trei locuri și sper să rămânem cât mai mult timp neînvinși!”, a afirmat Mihai Roman pentru Betano.com.

FC Botoșani este lider în Liga 1 Betano, cu 13 puncte, iar Craiova se află pe locul al șaselea, cu 9 puncte.

Partenerul Craiovei dorește ambelor echipe succes duminică, să ofere un spectacol frumos și, bineînțeles, cel mai bun să câștige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *