tragere sorti liga campionilor

Supermeciuri în Liga Campionilor. Betano are deja cotele

Vineri s-au tras la sorți sferturile de finală din Liga Campionilor, iar cel puțin două partide vor fi de maxim interes privind numele implicate.

Betano a stabilit deja primele cote la pariuri sportive online pentru meciurile din „sferturi”. Apasă aici pentru a vedea cotele partidelor de mai sus.

Juventus – FC Barcelona
Finala din anul 2015 a fost între aceste două mari echipe și doar a șaptea lor întâlnire directă. Spaniolii au 3 victorii, Juve două, plus două egaluri. Juventus a marcat 8 goluri, iar catalanii 10.

Bayern Munchen – Real Madrid
Real nu are deloc amintiri plăcute cu Bayern. Roy Makaay a marcat cel mai rapid gol din istoria Champions League în meciul câștigat contra lui Real Madrid, în 2007, atunci când ceasul arăta 10,1 secunde. Cele două echipe s-au întâlnit de 22 în cupele europene, germanii au 11 victorii, spaniolii 9. Au fost doar două egaluri. Real a marcat 31 de goluri, Bayern 33.

Borussia Dortmund – AS Monaco
Cele două echipe se vo întâlni pentru prima oară în cupele europene.

Atletico Madrid – Leicester City
Atletico nu a pierdut niciodată pe teren propriu contra unei echipe din Anglia, adunând 5 victorii și 5 egaluri. Ultima deplasare în Anglia a însemnat o victorie cu 3-1 contra lui Chelsea, în semifinalele Ligii Campionilor din 2014, după ce în tur fusese 0-0.

Sferturile de finală ale Ligii Campionilor vor avea loc pe 11-12 aprilie (turul) și 18-19 aprilie (returul).

Leave a Reply