liga campionilor preliminarii

Emoții în Liga Campionilor


Astana, Qarabag, Rosenborg, Partizani, Trencin, Celtic, Dinamo Zagreb și Dundalk s-au calificat miercuri seară în Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Unele meciuri au fost pe muchie de cuțit.

Ele se alătură echipelor calificate de marți – Dinamo Tbilisi, Salzburg, APOEL Nicosia, Hapoel Beer Sheva, BATE Borisov, FC Copenhaga, Steaua Roșie, Legia Varșovia și Ludogoreț Razgrad.

Iată mai jos rezultatele din meciurile de miercuri seară.

Astana – Zalgiris Vilnius 2-1 (în tur 0-0)
Astana a mers mai departe cu scorul cumulat de 2-1 grație victoriei cu același scor obținută miercuri seară. Astana era marea favorită, dar a câștigat la limită, cu un gol marcat în minutul 90 de Marin Anicic. Dacă nu ar fi marcat Anicic, Zalgiris ar fi fost echipa calificată. 

F91 Dudelange – Qarabag 1-1 (în tur 0-2)
A fost un meci echilibrat, terminat la egalitate. Gazdele au condus cu 1-0 și au presat până la final pentru egalare, dar Qarabag a înscris în minutul 90 pentru a-și asigura calificarea.

IFK Norrkoeping – Rosenborg 3-2 (în tur 1-3)
Rosenborg a obținut miercuri biletele pentru Turul 3 la capătul unui meci strâns. Nordicii au condus cu 2-0, dar au fost până la urmă învinși, reușind să meargă mai departe cu scorul general de 5-4.

Betano.com: Pariază pe Fotbal

Ferencvaros – Partizani 1-1; 1-3 la penalty-uri (în tur 1-1)
Partizani s-a calificat în Turul 3 la capătul unui meci greu. Gazdele au deschis scorul în minutul 14 prin Zoltan Gera, din penalty, iar Partizani a egalat în minutul 40 beneficiind de un autogol. Cele 90 de minute s-au terminat cu 1-1, la fel ca în prima manșă, iar partida s-a îndreptat spre prelungiri și apoi spre loviturile de departajare. La penalty-uri, Ferencvaros a ratat trei din patru lovituri, oaspeții au marcat trei din patru și au câștigat cu 3-1.

Trencin – Olimpija Ljubljana 2-3 (în tur 4-3)
Cele două echipe au marcat multe goluri, ceea ce unii au anticipat. Trencin a pierdut, dar a mers mai departe cu scorul general de 6-6, grație numărului mai mare de goluri marcate în deplasare. Gazdele au condus cu 2-0, dar au pierdut până la urmă meciul, fără a rata calificarea.

Celtic – Lincoln Red Imps FC 3-0 (în tur 0-1)
Scoțienii de la Celtic au învins lejer, menținându-și statutul de favoriți în ciuda înfrângerii neașteptate din tur. A fost doar o greșeală pe care Celtic a corectat-o în reetur și a avansat în Turul 3 preliminar fără emoții.

Dinamo Zagreb –  Vardar Skopje 3-2 (în tur 2-1)
Croații de la Dinamo Zagreb au plecat cu prima șansă în acest meci și s-au calificat, nu fără a tremura. În minutul 62 și-au marcat un autogol și s-au trezit conduși cu 2-1, un scor care trimitea meciul în prelungiri. Zagreb a avut nevoie de un penalty în minutul 70 pentru a egala, iar apoi a mai marcat un gol în minutul 78 pentru un final liniștit.

FH Hafnarfjordur – Dundalk 2-2 (în tur 1-1)
Se anunța un meci echilibrat, așa cum a fost și în tur. Ambele echipe au arătat o formă bună, dar și dorința de a avansa în Champions League. A fost o partidă deschisă, de luptă, cu un deznodământ echilibrat, 2-2, un rezultat grație căruia oaspeții de la Dundalk merg în Turul 3 preliminar. David McMillan a marcat o dublă pentru oaspeți.

VEZI: Majoritatea meciurilor pot fi vizionate cu streaming live pe Betano.com

Leave a Reply