liga campionilor logo

Liga Campionilor: Cine merge astăzi în playoff?


Marți, de la ora 19:30, începe manșa a doua din Turul 3 preliminar din Liga Campionilor. Toate partidele se pot urmări cu streaming live pe Betano.com. Iată programul zilei și cine are șanse de calificare.

19:30 Qarabag FK – Viktoria Plzen
În tur cele două echipe au terminat 0-0, iar returul se anuță la fel de echilibrat. Plzen este favorită și este gata de victorie, dar este deașteptat ca și Qarabag să pună mai multă presiune. Nu trebuie omis faptul că gazdele au reușit să nu piardă 19 din ultimele 21 de meciuri.

20:00 APOEL Nicosia – Rosenborg
Rosenborg a câștigat în prima manșă cu 2-1, dar în retur APOEL este favorită privind cotele de pariuru sportive. Va fi un meci echilibrat, în care gazdele vor pune presiune din primul minut. Scopul ciprioților este să nu primească gol și să marchezemăcar unul, de aceea este de așteptat ca APOEL să înscrie astăzi.

Meciul beneficiază de Marjă 0% pe Betano.com și are probabil cele mai performante cote pentru opțiunile de pariere 1, X sau 2.

20:00 Dinamo Tbilisi – Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb a câștigat în tur cu 2-0 și ar putea juca din nou ofensiv, să înscrie și să nu primească gol. Croații sunt neînvinși în 10 din ultimele 11 partide, iar în ultimele 5 au adunat tot atâtea victorii.

21:30 Crvena Zvezda – Ludogoret Razgrad
Crvena Zvezda este favorita acestui meci, după rezultatul de 2-2 din tur, fiind neînvinsă în ultimele șase meciuri. Ludogoret este într-o formă foarte bună și a pregătit bine partida de astăzi, va arăta o apărare de fier și un atac prin care să înscrie și să se califice.

22:00 Dundalk – BATE Borisov
BATE a câștigat în tur cu 1-0, de aceea în această seară ar putea să aștepte și să se apere pentru a nu primi gol. BATE este o echipă mult mai puternică decât Dundalk, de aceea ar putea domina jocul și să obțină o calificare așteptată.

Leave a Reply