Liga Campionilor: Glasgow Rangers – PSV Eindhoven

Glasgow Rangers şi PSV Eindhoven vor jucamarți, 16 august 2022, de la ora 22:00, în prima manşă din play-off-ul Ligii Campionilor, sezonul 2022-2023. Partida va avea loc pe stadionul “Ibrox” din Glasgow şi va fi arbitrată de Daniele Orsato din Italia.

 

Betano: 2.70 pentru o victorie Glasgow Rangers, 3.50 egal, 2.72 pentru un succes PSV Eindhoven

 

Rangers Football Club

Glasgow Rangers s-a calificat cu emoţii în play-off-ul Ligii Campionilor, pentru că în manşa întâi a turului trei preliminar a pierdut în deplasare cu 3-0 în faţa lui Union Saint-Gilloise (Teddy Teuma 27, Dante Vanzeir 76 penalty). În manşa a doua, scoţienii au câştigat acasă cu 3-0, prin golurile marcate de (James Tavernier penalty), Antonio Čolak (58) şi Malik Tillman (79).

Echipa antrenată de Giovanni van Bronckhorst a început foarte bine în Scottish Premiership, unde a câştigat toate meciurile, 2-1 cu FC Livingston, 2-0 cu FC Kilmarnock şi 4-0 cu FC St. Johnstone. “The Gers” sunt însă pe locul 2 în clasament, cu 9 puncte, după marea sa rivală Celtic Glasgow, care are un golaveraj mai bun.

“The Light Blues” au jucat în sezonul trecut finala Europa League pe “Estadio Ramón Sánchez Pizjuán” din Sevilla, cu Eintracht Frankfurt. “Die Adler” au câştigat trofeul după executarea loviturilor de departajare, cu scorul de 5-4. După 90 de minute jucate şi cele două reprize de prelungiri, scorul a fost egal, 1-1.

La casa de pariuri Betano “se califică Glasgow Rangers” este cota de 3.15. Gazdele îi au accidentaţi pe mijlocaşul central nigerian Nnamdi Ofoborh, mijlocaşul ofensiv român Ianis Hagi şi atacantul jamaican Kemar Roofe. O situaţie incertă o avea închizătorul american James Sands, însă a fost recuperat şi va putea juca marţi seară.

 

PSV Eindhoven

PSV Eindhoven a avut un adversar redutabil în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, pe AS Monaco, pe care a eliminat-o foarte greu. În manşa întâi pe stadionul “Stade Louis II” scorul a fost egal, 1-1 (Axel Disasi 80 – Joey Veerman 39). În manşa a doua, pe stadionul “Philips”, olandezii au câştigat cu 2-1 după prelungiri (Joey Veerman 31, Érick Gutiérrez 89, Luuk de Jong 109 – Guillermo Maripán 58, Wissam Ben Yedder 70).

Echipa antrenată de Ruud van Nistelrooy a început foarte bine sezonul şi în Eredivisie, unde are 2 victorii în 2 etape, 4-1 cu FC Emmen şi 5-2 cu Go Ahead Eagles. “Rood-witten” sunt pe locurile 1-2 în clasament, la egalitate de puncte 6, cu Ajax Amsterdam, ambele având un golaveraj de 9-3.

În sezonul trecut “Boeren” au fost eliminaţi în play-off-ul Ligii Campionilor cu 2-1 şi 0-0 de Benfica Lisabona. Ei au ajuns în Europa League unde au terminat pe locul 3 într-o grupă cu AS Monaco, Real Sociedad şi Sturm Graz. Olandezii au continuat în Europa Conference League, unde au fost eliminaţi în sferturi de Leicester City.

Pe Betano “se califică PSV Eindhoven” este cota de 1.37. Oaspeţii îi au accidentaţi pe fundaşul central francez Olivier Boscagli, fundaşul stânga brazilian Mauro Júnior, extrema dreaptă engleză Noni Madueke, extrema dreaptă belgiană Yorbe Vertessen şi atacantul brazilian Carlos Vinícius.

 

Glasgow Rangers – PSV Eindhoven echipele probabile

Glasgow Rangers: McLaughlin – Tavernier, Goldson, Sands, Barišić – Arfield, Lundstram, Lawrence – Tillman, Čolak, Kent

PSV Eindhoven: W. Benítez – Mwene, Teze, Obispo, Max – Sangaré, Veerman – Bakayoko, Simons, Gakpo – De Jong