barcelona liga campionilor

Liga Campionilor: Barcelona învinge greu, City a avut un „șoc mental”

Miercuri, în Liga Campionilor, Barcelona a revenit de la un gol în spate și a învins pe terenul celor de la Borussia Monchengladbach. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive de miercuri, oferite de Betano.com.

Barcelona are două victorii din tot atâtea partide în acest sezon al grupelor Ligii Campionilor.

După ce a învins-o cu 7-0 pe Celtic în primul meci, Barcelona a avut cu Monchengladbach o partidă mai grea, în Germania. Thorgan Hazard a deschis scorul pentru gazde, dar rezerva Arda Turan a egalat înainte ca Gerard Pique să aducă victoria spaniolilor.

Moți, penalty ratat contra lui PSG

În alte meciuri, s-au impus favoritele. Arsenal a trecut cu 2-0 acasă de Basel, iar PSG a învins-o în deplasare pe Ludogoret cu 3-1. Pentru bulgari, românul Cosmin Moți a ratat un penalty.

Napoli a învins Benfica cu 4-2, iar Atletico pe Bayern Munchen cu 1-0.

Guardiola, egal cu 6 goluri

Manchester City a terminat doar egal cu Celtic, un 3-3 foarte disputat.

Elevii lui Pep Guardiola au fost conduși cu 1-0, 2-1 și 3-2, dar au reușit mereu să egaleze. Patru goluri au fost marcate în prima repriză, iar restul de în primele 10 minute ale celei de-a doua.

Două dintre golurile lui Celtic au fost marcate în primele minute ale fiecărei reprize.

Pentru City au înscris Fernandinho, Raheem Sterling și Nolito. Sterling a înscris și un autogol care a adus-o pe Celtic în avantaj cu 2-1.

După meci, Guardiola a declarat: „Este poate o lecție pentru noi despre cât de greu este să recuperezi un gol, apoi încă unul și încă unul. A fost un șoc mental pentru echipă să primească un gol după trei minute de la începutul meciului și apoi altul la două minute după pauză. Chiar și așa, noi am avut destule șanse, puteam câștiga”.

City a avut o posesie de 61% în acest meci, iar Celtic de doar 39%. 24 de șuturi au expediat elevii lui Guardiola, dintre care 9 au fost pe spațiul porții.

Leave a Reply