Am crescut cotele! Cea mai tare etapă din Liga 1 beneficiază în întregime de MegaCote pe Betano!

Runda cu numărul 15 aduce nu mai puțin de 4 dueluri mai mult decât interesante! Ne-am făcut temele pe Betano și îți propunem MegaCote pentru toate partidele acestei runde. Adică marja este de 0% ceea ce înseamnă că tot profitul îți aparține! 

 

Mai mult decât atât, dacă îți faci acum un cont pe Betano și introduci codul promo BETANO111 în pasul 3 din înregistrare, primești nu mai puțin de 111 Lei fără depunere și fără rulaj ca să-i poți paria cum vrei tu! 

 

Cum va arăta clasamentul la finalul turului?

Etapa debutează cu un derby de tradiție în Giulești, acolo unde Rapid primește vizita Farului din Constanța în duelul primelor 2 clasate. În sezonul trecut, formația lui Hagi a obținut 4 puncte din cele 2 partide disputate împotriva feroviarilor, neprimind nici un gol. 

Constănțenii nu pot pierde prima poziție indiferent de rezultatul partidei, însă echipa pregătită de Adrian Mutu poate încinge serios lupta pentru primul loc cu un succes împotriva formației lui Gică Hagi.

Ce aduc MegaCotele pentru această primă partidă? 

 

  • victorie Rapid: 2.65 2.75
  • remiză: 3.00 3.10
  • victorie Farul: 2.95 3.05

 

Duminică este o nouă zi în care spectacolul este la el acasă pe prima scenă a fotbalului românesc. 

Universitatea Craiova se deplasează pe terenul arădenilor de la UTA acolo unde nu s-au mai impus de aproape 2 ani. Cu doar 2 victorii în ultimele 5 runde, formația lui Mirel Rădoi este obligată să câștige pentru a rămâne în zona locurilor de playoff și după această rundă.

UTA Arad va pleca cu șansa a doua în această partidă, echipa pregătită de Ilie Poenaru venind după o serie modestă de 4 meciuri fără succes în campionat.

Iată cum poate rămâne tot profitul la tine pariind pe MegaCote:

 

  • victorie UTA: 3.35 3.50
  • remiză: 3.15 3.30
  • victorie Craiova: 2.30 2.35

 

Ziua se încheie cu derby-ul ardealului dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj, al 2-lea în decurs de 4 zile, cele 2 întâlnindu-se joi în prima etapă a fazei grupelor Cupei României. 1-1 a fost scorul după o partidă în care Dan Petrescu a odihnit mai mulți titulari.

CFR Cluj are cu 2 meciuri mai puțin jucate decât restul echipelor și se află la 8 puncte de liderul Farul, astfel că o victorie în derby este esențială pentru feroviari

 

Cum arată MegaCotele?

 

  • victorie “U” Cluj: 4.00 4.15
  • remiză: 3.10 3.20
  • victorie CFR Cluj: 2.10 2.15

 

Ziua de luni va pune capăt primelor 15 runde ale turului cu meciul dintre Sepsi OSK și FCSB! Cele 2 echipe sunt despărțite de doar 2 puncte, Sepsi ocupând în acest moment ultimul loc care asigură prezența în playoff, însă roș-albaștrii au cu 2 meciuri mai puțin jucate.

O victorie a formației lui Dică le-ar asigura bucureștenilor prezența în primele 6, însă terenul covăsnenilor este unul pe care roș-albaștrii nu au mai câștigat de 3 ani și jumătate.

 

Care sunt MegaCotele pentru ultima partidă a turului?

 

  • victorie Sepsi: 2.47 2.55
  • remiză: 3.30 3.45
  • victorie FCSB: 2.92 3.00

 

Ce mai aștepți? Weekend-ul se trăiește pe Betano la Cote Maxime! Intră acum în aplicație sau în platformă și plasează pronosticurile câștigătoare! Nu ai cont? Fă-ți acum unul folosind codul promoțional BETANO111 și primești garantat 111 Lei fără depunere și fără rulaj! Să fie verde!