Cu ochii pe Ianis și Răzvan Marin: șansa debuturilor oficiale!

Răzvan Marin (23 de ani) și Ianis Hagi (20 de ani), protagoniștii celor mai așteptate transferuri ale verii în fotbalului românesc, pot debuta pentru Ajax Amsterdam, respectiv Genk, în acest weekend, în două meciuri pentru care Betano a pregătit o gamă variată de pariuri sportive online.

Până acum, fiii lui Gică Hagi și Petre Marin au jucat în meciuri amicale pentru noile lor echipe, iar debutul oficial e așteptat precum o pâine caldă de către suporteri, conducători și jurnaliști din Belgia și Olanda.

Ianis Hagi poate debuta în primul meci al noului campionat din Belgia

Transferat de Genk de la Viitorul pentru o sumă în jurul a patru milioane de euro, Ianis a mers în Belgia după un sezon încărcat, terminat cu semifinala la Campionatul European de Tineret, și nu a avut, încă, șansa unui meci oficial. A jucat într-o partidă amicală, iar așteptările create în jurul său sunt foarte mari. Neintrodus în Supercupa Belgiei, câștigată de Genk, tânărul playmaker ar putea păși pentru prima dată pe teren din postura de jucător al lui Genk în meciul din această seară, cu KV Kortrijk, de la ora 21:30, în partida de deschidere a noului campionat din Belgia.

COTE BETANO LA PARIURI SPORTIVE ONLINE: GENK, FAVORITĂ!

Primul meci, primul trofeu pentru Răzvan Marin?

Dacă Ianis a ajuns mai târziu în lotul lui Genk, Răzvan Marin nu a fost lăsat să participe la EURO U21 și a stat sub comanda lui Erik Ten Hag pe întreaga durată a pregătirii de vară. A impresionat în partidele amicale în care a fost folosit, s-a descurcat excelent la mijlocul terenului, unde l-a înlocuit pe Frenkie de Jong, iar partida cu PSV, din Supercupa Olandei (sâmbătă, ora 19:30), reprezintă prima mare oportunitate pentru un trofeu câștigat la chiar primul meci.

Supercupa Olandei, Ajax – PSV: Echipa lui Răzvan Marin, favorită pe propriul teren

Partida se va juca pe terenul lui Ajax, “Johan Cruyff Arena” și va fi a opta confruntare directă Ajax – PSV Eindhoven pentru titlul de supercampioană a Olandei. Ajax a câștigat patru, rivala din Eindhoven are trei și niciun meci nu a avut nevoie de prelungiri pentru a-și decide câștigătoarea.

Leave a Reply