viitorul dinamo liga 1

Hagi și Andone pregătesc un Viitorul – Dinamo cu goluri


Marți seară începe etapa a doua din Liga 1. Meciul zilei este cel dintre Viitorul și Dinamo, cel care îi pune față în față pe doi rivali care se cunosc și se respectă, Gică Hagi și Ioan Andone. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive ale meciurilor din Liga 1, oferite de Betano.com.

Atât Hagi, cât și Andone au o ambiție mare în acest meci și doresc să câștige trei puncte.

Hagi a pregătit bine meciul și a odihnit mai mulți jucători, printre care și pe Răzvan Marin, sperând ca aceștia să fie în formă maximă contra lui Dinamo.

„Regele” se pregătește de un meci cu goluri.  „Îl cunosc bine pe prietenul meu, Ando, îi place golul. Între noi și Dinamo au fost mai mereu meciuri frumoase, cu goluri”, a spus Hagi.

La rândul său, Andone anticipează și el un meci interesant. „Va fi un meci frumos și spectaculos”, a declarat antrenorul lui Dinamo, conștient de manevrele lui Hagi care și-a odihnit special jucători.

Partida este oferită pe Betano.com cum Marjă 0%, cotele fiind maxime pentru 1, X sau 2. Dacă am merge pe mâna lui Hagi și Ando, un pariu interesant cu peste 2,5 goluri în meci este interesant și are cota de peste 1.90.

Cele două echipe sunt foarte tinere. Dinamo are o medie de vârstă de 24 ani şi o lună, iar Viitorul una de 22 de ani și 3 luni.

Hagi și Andone, față în față

Nu doar pe teren se anunță lucruri foarte interesante la acest meci, ci și pe băncile tehnice.

Gheorghe Hași și Ioan Andone au fost colegi la echipa națională, au prins împreună EURO 1984 și Cupa Mondială din 1990. Au fost în același timp și mari rivali la echipele de club, pe când unul juca la Steaua, iar celălalt la Dinamo spre finalul anilor ’80.

La peste un sfert de secol distanță de perioada lor de vârf ca jucători, cei doi se află la al treilea meci ca adversari direcți din postura de antrenori. Hagi nu are nici o victorie. Cei doi au jucat două meciuri directe, unul s-a terminat egal (2007/2008, CFR Cluj – Steaua 0-0), iar Andone a câștigat partida din sezonul 2005/2006, Dinamo – Poli Timişoara 1-0.

Însă, Andone nu are nici o victorie contra Viitorului, singurul meci fiind pierdut cu 1-0 în sezonul 2012/2013, pe când „Fălcosul” se afla la CFR Cluj .

Contra lui Dinamo, Hagi a jucat șapte meciuri și a adunat  două victorii, două egaluri și trei înfrângeri.

Echipe probabile

Viitorul: Buzbuchi – Benzar, Țîru, Brandan, Boli – R. Marin, Dr. Nedelcu, Purece – A. Chițu, Fl. Coman, Nimely.

Dinamo: Brănescu – Romera, Marici, Nedelcearu, St. Filip – Nistor, Busuladzici, Palici – Rotariu, Nemec, V. Lazăr

Leave a Reply