Final încins de săptămână în Liga 1, cu o cotă de peste 130 pe Betano!

Liga 1 programează la finalul acestei săptămâni runda cu numărul șapte. Practic am ajuns la jumătatea turului de campionat în sezonul regular și lupta pentru puncte este tot mai acerbă. Rapid, Dinamo, Farul, Petrolul și Universitatea Craiova țin capul de afiș în oferta Betano din week-end. Cu Bet Builder activat poți juca un singur bilet cu pariuri din meciurile de top programate în Liga 1 pentru o cotă cumulată cât mai atractivă. De asemenea, meciurile importante din Liga 1 beneficiază pe Betano și de Cote Mărite, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Toate pariurile tale preferate pe un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano pentru Liga 1 de la finalul acestei săptămâni am selectat meciurile FCU Craiova 1948 – Rapid, Dinamo – Petrolul și Farul – Universitatea Craiova și la fiecare din aceste partide am ales câte trei piețe diferite de pariere, pe același bilet, cu Bet Builder.

FCU Craiova 1948 – Rapid (vineri, 21:30)
Rezultat final – Rapid (cota 2.50)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.60)

Rapid a întrerupt seria negativă la partida cu Farul (3-1) și oamenii lui Cristiano Bergodi vin în Bănie să lege în premieră sezonul acesta două succese. Palmaresul celor de la FCU Craiova 1948 pe teren propriu este de o victorie și două înfrângeri, în timp ce Rapid are o victorie (3-0 cu U Cluj) și o înfrângere (1-2 cu Voluntari) în meciurile de afară. Sezonul precedent FCU Craiova 1948 a câștigat ambele dispute cu Rapid din campionat. Giuleștenii au dezvoltat un complex în fața echipei lui Mititelu, pierzând cinci din ultimele șase meciuri directe.

Dinamo – Petrolul (sâmbătă, 21:45)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.93)
Șansă dublă – 1X (cota 1.44)

Un meci între două dintre echipele în formă la ora actuală. Petrolul are trei victorii la rând în campionat, în timp ce Dinamo a reușit să lege două succese. În patru din ultimele șase meciuri ale ploieștenilor ambele echipe au marcat (GG). Petrolul este neînvinsă în deplasare sezonul acesta, obținând o remiză (1-1 cu Botoșani) și o victorie (2-0 cu Rapid). După două înfrângeri la rând fără gol marcat, Dinamo a spart gheața pe teren propriu contra Botoșaniului (1-0), succes dublat de victoria de la Voluntari (3-2). În ambele partide ”câinii” au trăit periculos până la ultimul fluier al arbitrului.

Farul – Universitatea Craiova (duminică, 21:30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)
Cornere – Sub 8.5 (cota 1.90)

În ultimele cinci confruntări directe ambele echipe au marcat. Media de goluri marcate în ultimele cinci meciuri este de 4.4 pe meci. Așadar, ne așteptăm ca și de această dată Farul și Universitatea Craiova să ofere un joc ofensiv, de atac, cu goluri care să bucure suporterii. Farul s-a impus în trei din precedentele patru meciuri disputate pe teren propriu contra juveților din Bănie. În ultimele două meciuri disputate la Ovidiu ambele echipe au marcat. Farul a pierdut o singură partidă pe teren propriu în actualul sezon, 1-3 cu Poli Iași.  Echipa din Bănie are două victorii și o remiză în cele trei deplasări de până acum.

Cota 130

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile FCU Craiova 1948 – Rapid, Dinamo – Petrolul și Farul – Universitatea Craiova din etapa a 7-a în Liga 1 am ajuns la o cotă cumulată de 131.78 pe nouă piețe diferite de pariere. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 6.589 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute în acest material au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul, cu Bet Builder activat, după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Se intră în fiecare meci din oferta Betano pentru acest final de săptămână în Liga 1, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote Mărite la meciurile din Liga 1

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi oferind Cote Mărite la partidele din Liga 1. Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor programate la finalul săptămânii în prima ligă a României, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Nu uita de Betano Avantaj

La meciurile din Liga 1 poți câștiga înainte de ultimul fluier cu Betano Avantaj, promoția care îți face biletul verde când echipa pe care ai pariat are 2-0 în orice moment al meciului. Atunci, indiferent de rezultatul final, pariul tău e declarat unul câștigător pe Betano.

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe piața Rezultat final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!