EURO 2024 se joacă pe Betano. N-ai cum să pierzi cu România!

Sponsor oficial la EURO 2024, Betano propune mai multe oportunități de câștig jucătorilor săi pe durata marelui eveniment fotbalistic găzduit de Germania, în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Pentru a onora cum se cuvine poziția de sponsor al EURO 2024, Betano acordă MegaCote la toate meciurile turneului final indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 51 de meciuri din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Misiune România

Naționala României se numără printre cele 24 de competitoare de la EURO 2024, iar pe Betano misiunea tricolorilor la turneului e însoțită de pariuri speciale care au legătură doar cu meciurile naționalei.

Tot ce trebuie să faci este să plasezi un pariu simplu de minimum 50 de lei înaintea de fiecare meci al României, având o cotă de minimum 1.80, și vei primi înapoi în procent de 100% pariul tău sub forma unui Free bet de până la 100 de lei dacă pariul se dovedește necâștigător. Ideea e că, pe Betano, n-ai cum să pierzi cu România!

EuroMisiuni

Pe lângă misiunea României Betano aduce jucătorilor săi și mai EuroMisiunile pentru etape diferite din turneul final.

Pentru a profita de această ofertă din timpul grupelor trebuie să joci un pariu multiplu înainte de meci de minimum 100 de lei (minim 3 selecții și cu cote mai mari de 1.70 pe selecție) pentru a putea primii 50 Lei Pariu Gratuit blocat pe evenimente live, indiferent de rezultatul final.

Betano Master

Ediția EURO a Betano Master te provoacă la predicții pe toată durata turneului final pentru un fond total de premiere în valoare de peste 1.400.000 de lei. Betano Master are formatul cunoscut, merge în paralel cu EURO și propune o întrecere cu premii în cadrul căreia poți oferi pronosticurile tale, zi de zi, pe partidele de la turneul final. Cei care vor avea cele mai multe pronosticuri consecutive corecte vor intra în cursa pentru premii.

Cine va reuși o serie de 25 de pronosticuri consecutive corecte, va câștiga premiul de 1.000.000 de lei cash. De asemenea, 3.000 de câștigători vor împărți garantat 400.000 de lei, sub formă de free beturi, primul loc urmând să primească marele freebet în valoare de 40.000 de lei. Sunt, în plus, disponibile și alte premii cu o valoare mai mică.

EuroMarcator și EuroCâștigător

În perioada 10 iunie – 18 iunie, Betano propune jucătorilor săi două oferte inedite pentru EURO 2024.

Cu EuroMarcator, primești 50 de Rotiri Gratuite la Betano Bonanza de fiecare dată când jucătorul pe care ai pariat minimum 50 de lei că va ieși golgeterul EURO 2024 marchează pe toată durata turneului final.

La fel, dacă pariezi 50 de lei pe echipa câștigătoare a Campionatului European, de fiecare dată când echipa pe care ai mizat câștiga un meci veci câștiga și tu 10 lei sub forma unui pariu gratuit pe Betano.

Betano mai oferă o promoție specială: dacă ai pariat într-un meci pe un anume jucător, vei primi banii înapoi, dacă acesta va fi schimbat oricând în prima repriză.

BetBuilder și Bet Builder Boost

Extrem de îndrăgita metodă de pariere Bet Builder vine la EURO 2024 cu opțiuni noi, adaptate turneului final din Germania.

În perioada 10 iunie – 22 iunie poți combina într-un singur bilet pariuri antepost pe fiecare grupă în parte. Spre exemplu, poți alege câștigătoarea grupei, locul ocupat în clasamentul final al grupei și punctele totale obținute de o echipă. Toate acestea pe același bilet!

Cu Bet Builder Boost, o dată pe zi poți beneficia de o creștere cu 25% la câștigurile unui pariu BetBuilder cu minimum trei selecții, cota de 1.50 pentru fiecare piață aleasă și o cotă totală mai mare de 5.00.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.