Duminica derby-urilor pe Betano. Mizează pe cote mai mari de 1.50 pentru a profita de Bonusul Multiplu

Derby-ul Italiei dintre Inter Milano și Juventus, respectiv marele duel madrilen dintre Real și Atletico țin capul de afiș, duminică, 4 februarie, în oferta Betano din fotbal. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu cinci selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. Pentru selecțiile din baschet și tenis Bonusul Multiplu se aplică de la a doua selecție până la un maxim posibil de 14 selecții pe bilet.

Cinci selecții, un singur bilet multiplu pentru o cotă de peste 30

Din oferta Betano de duminică, 4 februarie, am ales cinci meciuri de fotbal, mizând pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. Oferta este valabilă în cazul meciurilor de fotbal pentru piețele Rezultat final, Total goluri peste/sub și Ambele echipe înscriu Da/Nu.

Sepsi – Universitatea Craiova (15:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.83)

Duel de clasament între Sepsi și Universitatea Craiova, echipe despărțite de doar un singur punct. Echipa din Bănie n-are nicio victorie în ultimele cinci etape, interval în care a adunat doar două puncte. Sepsi a pierdut un singur meci din ultimele cinci în Liga 1, iar pe teren propriu covăsnenii au șase meciuri la rând fără înfrângere. Universitatea Craiova s-a impus în ultimele două deplasări de la Sf. Gheorghe. În tur, oltenii au obținut victoria cu 2-1.

Arsenal – Liverpool (18:30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.65)

Liverpool a câștigat patru din ultimele cinci meciuri în toate competițiile. Arsenal a obținut doar trei victorii în ultimele nouă meciuri. Liverpool a marcat zece goluri în precedentele patru meciuri disputate în deplasare la nivelul Premier League. Ambele echipe au marcat în trei din ultimele patru meciuri directe. În tur a fost 1-1, dar la începutul acestui an Liverpool a învins Arsenal în deplasare în Cupa Angliei, cu 2-0.

Lyon – Marseille (21:45)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.88)

Ambele echipe au marcat în cinci din ultimele șase meciuri disputate de Marseille. De asemenea, ambele echipe au înscris în precedentele trei meciuri ale lui Lyon, echipă care a marcat în șase partide la rând. Marseille are o singură victorie în nouă deplasări la nivelul Ligue 1. Marseille a câștigat ultimele trei meciuri cu Lyon, inclusiv partida din tur (3-0).

Inter Milano – Juventus (21:45)
Rezultat final – Egal (cota 3.50)

În ultimele șapte meciuri disputate Inter a obținut șase victorii și o remiză în toate competițiile.  Nouă din ultimele zece meciuri ale echipei din Milano au avut peste 3.5 goluri. Juventus a avut un singur meci din cele 22 disputate în actualul sezon de Serie A fără gol marcat.

Real Madrid – Atletico Madrid (22:00)
Rezultat final – Real Madrid (cota 1.70)

De trei ori s-au mai întâlnit cele două rivale din Madrid sezonul acesta și de fiecare dată au fost marcate patru sau mai multe goluri. Real și Atletico au marcat împreună un total de 91 de goluri sezonul acesta de La Liga. Atletico a câștigat în tur cu 3-1, pricinuind singura înfrângere pentru Real Madrid în campionat. Real n-a mai câștigat pe teren propriu în campionat cu Atletico din 2021.

Pe cele cinci meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 33.77 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.688,81 lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 245,82 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Betano Avantaj și Mega Cote la meciurile de Liga 1

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta Betano Avantaj, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe piața de pariere Rezultat final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

De acum, pe Betano, oferta Betano Avantaj se aplică și în cazul piețelor de pariere cu Mega Cote.