Dueluri aprige pentru un loc în playoff-ul Ligii Campionilor și o cotă de peste 60 pe Betano, cu Bet Builder

Turul 3 preliminar din Liga Campionilor a ajuns la momentul adevărului. După ce echipele și-au luat pulsul în meciurile programate în prima dintre manșe, la finalul serii de marți vom cunoaște primele formații calificate în faza playoff a competiției, când mult râvnitele grupe se văd atât de aproape. Pe Betano, cu Bet Builder activat, poți combina mai multe piețe de pariere din mai multe meciuri pentru o singură cotă, pe același bilet, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei Bet Buildere, șase pariuri, un singur bilet!

Pentru seara de marți, 15 august, am selectat trei meciuri din oferta Betano pentru Liga Campionilor și am pariat pe câte două piețe diferite la fiecare partidă pentru o singură cotă, pe același bilet, cu Bet Builder.

Sparta Praga – FC Copenhaga (marți, 20:00)
Se califică – FC Copenhaga (cota 2.32)
Șansă dublă – X2 (cota 1.72)

Cele două echipe au remizat fără goluri în meciul tur. Anterior, în 2009, Copenhaga a câștigat ambele dispute cu Sparta Praga din grupele Europa League, 3-0 în capitala Cehiei și 1-0 pe teren propriu. După meciul tur cei de la Sparta Praga au făcut instrucție în campionat pe terenul lui Jablonec, scor 5-1. Copenhaga a trecut pe teren propriu de Odense, cu 2-1. Experiența mai bogată la nivel european în ultimii ani și valoarea superioară a lotului ar trebui să încline balanța în favoarea formației daneze când vine vorba de calificarea în playoff.

Aris Limassol – Rakow (marți, 20:00)
Se califică – Aris Limassol (cota 2.95)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.83)

Rakow s-a impus cu 2-1 în meciul tur de pe teren propriu, dar returul din Insula Afroditei se anunță unul de foc pentru campioana Poloniei. Aris Limassol i-a dat șase goluri lui BATE Borisov la precedenta partidă europeană de pe teren propriu. Rakow a pierdut în campionat înainte plecării spre Cipru, scor 2-1 în deplasare cu Piast Gliwice. De altfel, victoria obținută în tur este singura pentru Rakow în ultimele patru meciuri oficiale în toate competițiile.

Molde – Klaksvik (marți, 20:00)
Metoda calificării – Molde în timp regulamentar (cota 1.70)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.72)

Klaksvik din Feroe a continuat să surprindă lumea fotbalului în actualul sezon câștigând meciul tur cu Molde, pe teren propriu, cu 2-1. Între timp Molde a remizat în campionatul Norvegiei pe terenul lui Sanderfjord (2-2), iar Klaksvik a pierdut în deplasare cu Vikingur (1-2). În pofida rezultatului din tur, Molde pornește cu prima șansă la obținerea calificării prin prisma avantajului terenului propriu și al lotului superior valoric.

Cota 60.54

Astfel, cu Bet Builder activat la cele trei meciuri selectate din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor am ajuns la o cotă cumulată de 60.54 pe șase piețe diferite de pariere. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 3.027,38 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute în acest material au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul, cu Bet Builder activat, după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Se intră în fiecare meci în parte dintre cele trei programate de marți, 15 august, apoi se apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți pot fi plasate mai multe pariuri din fiecare meci, pe același bilet.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Pentru seara de marți, 15 august, în oferta de LIVE Streaming se regăsesc, printre altele, și cele trei partide selectate mai sus din preliminariile Ligii Campionilor.