Kasper Dolberg

Veste bună pentru România înainte de meciul cu Danemarca

Echipa națională de fotbal a României a primit o veste excelentă înainte de partida  pe care o va juca împotriva Danemarcei, în preliminariile pentru Cupa Mondială 2018.

Pariază pe meciul România – Danemarca, cu cote Marjă 0%

Atacantul  Kasper Dolberg a părăsit tabăra de pregătire a danezilor și va lipsi de la meciul de duminică, din România, care începe la ora 20:45.

Cu o valoare de piață de 8 milioane de euro, Dolberg este jucătorul lui Ajax Amsterdam și a marcat 13 goluri în acest sezon în campionatul Olandei și 4 goluri în cupele europene. Danezii își puneau mari speranțe în el contra României, deși Dolberg s-ar fi aflat la doar a doua partidă sub tricoul echipei naționale. Tânărul atacant s-a făcut remarcat prin cele 9 goluri reușite la reprezentativele de tineret ale danezilor.

Selecționerul danez Age Hareido s-a repliat apid și a adus un alt atacant, Marcus Ingvartsen, în vârstă de 21 de ani. Acesta ar putea bifa contra României primul său meci la echipa națională de seniori, după ce a devenit golgheter la tineret, cu 8 goluri din 8 partide.

Absența lui Dolberg compensează retragerea neașteptată a lui Bogdan Stancu din cantonamentul Românei.

Lotul României pentru meciul cu Danemarca

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Florin Niță (FC Steaua București)

Fundași: Cristian Săpunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Vlad Chiricheș (Napoli), Alin Toșca (Betis), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Iasmin Latovlevici (Karabukspor)

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege), Andrei Prepeliță (FC Rostov), Mihai Pintilii (FC Steaua București), Eric Bicfalvi (FC Ural), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Sergiu Hanca (Dinamo), Dorin Rotariu (Club Brugge), Constantin Budescu (Astra)

Leave a Reply