champions league

Champions League: Totul despre cele opt meciuri de astăzi

 

A doua fază a Grupelor Champions League programează diseară opt partide. Iată detalii despre fiecare în parte.

Cote și pariuri pe meciurile de fotbal din Champions League (02.10.2018)

Grupa E

AEK Atena – Benfica (22:00)
Grecii intră în acest meci cu gândul doar la victorie. Același lucru îl doresc și oaspeții. De aceea, se poate anticipa un meci cu goluri, deși AEK a pierdut fără a reuși să înscrie, cu 2-0, la Ajax, în primul meci al Grupei E. Nici Benfica nu stă mai bine, pierzând în Portugalia contra lui Bayern. AEK Atena și Benfica au nevoie de trei puncte, un rezultat de egalitate prelungind o agonie doar pentru locul al treilea, cel care duce în Europa League. Pentru oaspeși, Gedson îl va înlocui pe Gabriel, accidentat, iar Salvio va reveni. Internaționalul portughez Rafa, campion european în 2016, tocmai a marcat de două ori în ultima partidă de campionat, iar forma sa ar putea cântări greu contra lui AEK.

Bayern Munchen – Ajax (22:00)
Acesta este derby-ul Grupei E, ambele echipe venind după victorii în prima etapă. Sunt două echipe mari, de tradiție, dar olandezii au mai multe de demonstrat și cel ai probabil vor arăta diseară un fotbal ofensiv. Bayern a câștigat ultimele 12 partide disputate pe teren propriu în grupele Ligii Campionilor, iar diseară are o cotă la victorie de 1,22.

Grupa F

Hoffenheim – Manchester City (19:55)
Julian Nagelsmann, antrenorul lui Hoffenheim a declarat înainte de meci că are „un plan curajos”. De cealaltă parte, Pep Guardiola, tehnicianul lui City a afirmat că toate cele partide rămase „sunt cinci finale”. Englezii au pierdut primul meci, contra lui Lyon, iar diseară vor încerca totul pentru o victorie ce pare facilă, cu toate că gazdele au plecat din partida inaugurală cu 1 punct de pe terenul lui Șahtior.

Lyon – Șahtior Donetsk (22:00)
Este de așteptat ca diseară Lyon să aibă 6 modificări în echipa de start care a terminat doar 1-1 în weekendul trecut, pe teren propriu contra lui Nantes. Antrenorul Bruno Genesio l-ar putea readuce în atac pe Cornet, eroul de la City, însă afirmă că echipa sa „trebuie să joace foarte atent”. Francezii au câștigat cu 2-1 primul  meci jucat în Anglia, iar o victorie contra lui Șahtior ar cântări mult în  vederea calificării. Oaspeții de la Șahtior au înregistrat doar un egal, 2-2, contra celor de la Hoffenheim.

Grupa G

TSKA Moscova – Real Madrid (22:00)
ȚSKA este o echipă aflată în reconstrucție, una dintre plecările cele mai importante fiind cea a lui Golovin la Monaco. Iar Real Madrid face deplasarea cu gândul să profite. Meciul este arbitrat de românul Ovidiu Hațegan, care a arătat mereu valoare în partidele internaționale. În Rusia, nici cei mai înfocați fani nu o văd pe ȚSKA câștigând diseară, dar absențele lui Bale, Isco și Ramos ar putea atârna greu și aduc speranțele unui posibil rezultat de egalitate (cotă de peste 4,00 pe Betano).

Roma –  Viktoria Plzen (22:00)
AS Roma vrea să își revină după înfrângerea din primul meci, 3-0 contra lui Real Madrid. Nzonzi are șansa lui de a străluci diseară și de a aduce glorie Romei în partida cu Plzen. Presa din „cizmă” scrie că gazdele sunt „obligate să învingă” și are toate șansele să o facă, mai ales că abordează partida fără jucători suspendați sau accidentați.

Grupa H

Juventus – Young Boys (19:55)
Ronaldo nu va juca, fiind suspendat în urma cartonașului roșu primit contra Valenciei. Acest lucru nu ar trebui să o împiedice pe Juventus să obțină o victorie ușoară. Dybala și Mandzukic vor fi titulari într-un meci în care „Bătrâna Doamnă” va juca pentru prima oară în istorie cu Young Boys. Mandzukic este în mare formă, a marcat de două ori contra lui Napoli, în weekend. În cele 35 de partide în care el a înscris pentru Juve, alb-negrii au câștigat 34! Croatul are diseară o cotă de 2,20 să marcheze oricând.

Manchester United –  Valencia (22:00)
„Atunci când câștigăm, câștigăm toți”, a declarat Jose Mourinho înainte de meci. Însă. Valecia nu exlude o surpriză, prin vocea antrenorului Marcelino. Dintre cele 8 întâlniri directe anterioare, United are două victorii, Valencia una singură, iar cinci au fost rezultate de egalitate. Presa engleză de marți critică atitudunea defensivă a lui Matic, cel care a declarat că „trebuie să fim pregătiți, deși în ultimele partide nu am fost”.

Leave a Reply