pariem napoli juventus

Ce pariem azi: meciul anului în Serie A!

Napoli nu a pierdut încă în campionat și are cel mai important test: meciul cu Juventus. Derby și în Portugalia, între Porto și Benfica. Ce pariem astăzi?

Napoli – Juventus, 21:45

Hegemonia lui Juventus, campioană în ultimii 6 ani, e în pericol. Napoli a jucat extraordinar și conduce Serie A, fără înfrângere după 14 etape. Dacă ne uităm și la sezonul trecut, sicilienii au ajuns la 26 meciuri consecutive în care nu a pierdut. Juventus a făcut deja doi pași greșiți, și nu a luat niciun punct în meciurile cu Lazio și Sampdoria. Eșecul de acum două săptămâni cu Sampdoria i-a permis lui Inter să depășească ”bătrâna doamnă” în campionat. Juve e pe 3, la 4 puncte de Napoli, iar între ele e Inter. Lupta pentru Scudetto e mai mare, cu echipele din Roma fiind la mică distanță de podium, pe locurile 4 și 5.

Napoli și Juventus au cele mai multe goluri înscrise în Serie A: 35, respectiv 40. Principalii marcatori sunt Dries Mergens (10 reușite) pentru lider, iar la oaspeți sunt argentinienii Paulo Dybala (12) și Gonzalo Higuain (8). Higuain s-a operat la mână zilele trecute și e incert pentru meciul în fața fostei echipe. Și Mandzukic s-a accidentat, forțându-l pe Dybala să joace ca atacant central. Alți absenți sunt Ghoulam și Milik pentru Napoli și Lichtsteiner și Howedes pentru bianconeri. Vlad Chiricheș e anunțat rezervă la gazde, unde Maurizio Sarri a ales cuplul Albiol – Koulibaly pentru centrul defensivei.

Napoli a câștigat 13 din ultimele 16 meciuri jucate acasă. Are două egaluri – cu Inter în octombrie și cu Juventus sezonul trecut, și o înfrângere cu Manchester City. Juve a plecat învingătoare de pe San Paolo doar odată în 15 ani, după un 1-3 în ianuarie 2015. Napoli a câștigat 7 meciuri directe și de 6 ori s-a terminat egal.

Vă invităm să urmăriți meciul pe Betano.com, prin serviciul de live streaming. Sunt peste 200 posibilități de pariere la acest derby, iar pentru oferta de 1X2 cotele au marjă 0%!

Porto – Benfica, 22:30

Porto și Benfica domină de ani buni Portugalia, câștigând ultimele 15 titluri!

FC Porto conduce clasamentul, cu 32 puncte din 36. Sporting e pe locul secund, cu 30, iar Benfica, cu 29 puncte, completează podiumul. Pe Dragao, Porto a câștigat toate meciurile de campionat și are un golaveraj impresionant: 23 – 3. Nu au mai pierdut acasă de 24 meciuri în Primeira Liga! Benfica a pierdut puncte doar în deplasare, dar are două victorii consecutive.

Porto nu a pierdut nicio partidă cu Benfica din 2015, cu 2 victorii și 3 egaluri. Au fost meciuri cu puține goluri: în cele mai recente 9 meciuri de campionat s-au înscris sub 3,5 goluri, 6 dintre ele având chiar sub 2,5. Porto a dominat derby-urile jucate pe Dragao. A câștigat 13 din ultimele 19 din campionat și a pierdut doar 2. Cea mai categorică victorie a fost un 5-0, în noiembrie 2010.

Al doilea mare derby al zilei poate fi, de asemenea, urmărit live pe Betano.com și beneficiază de peste 200 opțiuni de pariere!

Voluntari – CFR Cluj, 20:45

Voluntari și CFR au fost eliminate din Cupa României în turul anterior și au avut săptămâna liberă, motiv pentru care vor deschide etapa 20 din Liga 1 Betano.

Șansele Voluntariului la play-off au scăzut dramatic după egalul de etapa trecută de la Mediaș. Ilfovenii nu au mai câștigat de 4 etape, deși au întâlnit echipe ca Gaz Metan și Juventus București în această perioadă. Au înscris sub 1,5 goluri în 9 din ultimele 10 meciuri și pe propriul teren au 4 etape consecutive fără gol. CFR are 4 etape în care nu a primit gol, luând 10 puncte din 12. Clujenii sunt singurii din Liga 1 care au luat maximul de puncte în ultimele 3 etape.

Leave a Reply