primera division spania

Ce pariem astăzi, 25 septembrie: Liga 1 Betano și Primera Division

Ziua de luni este una de încălzire pentru o săptămână plină cu meciuri din cupele europene. Astăzi avem evenimente din Liga 1 Betano și Primera Division.

Meciul zilei din Liga 1 Betano este Astra Giurgiu – CFR Cluj. Acesta se poate urmări cu streaming live pe Betano.com și beneficiază de cele mai bune cote, așa-numite cote cu Marjă 0%. Partida are peste 212 de tipuri de pariuri.

Pariuri online pe meciul Astra Gurgiu- CFR Cluj în Liga 1 Betano (25.09.2017, 20:30)

Astra și CFR au cele mai bune defensive din acest sezon, cu doar 7 goluri primite de fiecare în 11 etape.

Astra Giurgiu poate readuce pe podium, dacă va învinge diseară, dar lidera CFR Cluj, echipa lui Dan Petrescu,  domină la capitolul victorii în întâlnirile directe, 9, față de doar cele 3 ale giurgiuvenilor. Cu Astra ca gazdă, CFR a repurtat 4 victorii din 9 meciuri, iar Astra a adunat două.

Click aici pentru mai multe statistici despre cele două echipe, înainte de întâlnirea din această seară.

Meciul Betis – Levante încheie diseară etapa a 6-a din Primera Division. Partida are cele mai mari cote (Marjă 0%) și se poate urmări, la fel ca toate meciurile din La Liga, cu streaming live pe Betano.

Real Betis este o echipă de temut, cea care săptămâna trecută a învins-o pe Real Madrid, în deplasare pe Santiago Bernabeu. Sanabria a marcat un gol memorabil în poarta „albilor”, o lovitură de cap fulgerătoare, în ultimele minute ale partidei.

Gazdele sunt neînvinse în acest sezon pe stadinul Villamarin, însă oaspeții din Levante tocmai au repurtat o victorie cu 3-0 contra celor de la Real Sociedad.

De aceea, Betis – Levante este un meci de văzut. În plus, pentru pariuri sporttive, pe Betano beneficiază de cote maxime (Marjă 0%).

Leave a Reply