Bursa stranierilor: goluri înscrise de Adrian Petre, Morar și Keșeru!

O săptămână în care Keșeru a marcat din nou la Ludogoreț, iar Adrian Petre și Vlad Morar au avut goluri și pase de gol. Succese importante pentru antrenorii români din Arabia Saudită: Marius Șumudică și Daniel Isăilă.

Keșeru, la 3 goluri de „centenar” cu Ludogoreț!

În ciuda eliminării surprinzătoare din Europa, Ludogoreț defilează în campionatul Bulgariei iar Keșeru a marcat în a treia etapă consecutivă. Duminică, multipla campioană de la sudul Dunării a câștigat cu 2-0 la Dunav Ruse un meci în care Moți și Keșeru au fost integraliști. Pentru Keșeru a fost a 16-a reușită a ediției, păstrându-și poziția de lider în topul golgheterilor din Bugaria, și, în același timp, a 97-a în tricoul lui Ludogoreț. Atacantul are o medie fantastică de goluri pe meci, fiind aproape de sută după numai 150 de partide! Ludogoreț termină 2018 pe primul loc, la 6 puncte în spate fiind ȚSKA Sofia.

VIDEO: Meci excelent al lui Adrian Petre: gol și pasă de gol

Adrian Petre a punctat pentru Esbjerg după o lună în care nu s-a aflat pe tabela de marcaj iar echipa lui nu a obținut vreun succes. Ultima etapă din campionatul Danemarcei a fost una foarte bună pentru atacantul arădean, care a pasat decisiv la golul 2 și a stabilit scorul final. Assistul a venit în urma unei curse pe banda stânga, găsind un coechipier într-o poziție ideală, iar golul după un șut din voleu din afara careului. Petre are 6 goluri și 4 assisturi la Esbjerg, locul 4 din Danemarca, fiind cel mai bun jucător ofensiv al echipei.

VIDEO: Vlad Morar înscrie din afara careului pentru Panetolikos

 

*Faza golului lui Morar începe la 3:49

La 6 goluri a ajuns și Vlad Morar, golgheterul lui Panetolikos din prima ligă a Greciei. Morar a fost titular în ambele partide jucate de echipa lui săptămâna trecută: 2-1 cu Apollon Smirnis luni, meci în care a înscris pentru 2-0, și 2-1 pe terenul lui Aris, în care a pasat decisiv pentru primul gol. Vârful de 25 de ani a urcat pe locul 5 în topul marcatorilor, la egalitate cu un alt fost atacant din Liga 1 Betano: tunisianul Hamza Younes. Runda viitoare, înainte de Crăciun, Panetolikos va putea ajunge pe locul 5 în campionat. Joacă împotriva lui Panathinaikos, formație aflată chiar deasupra lor. Până atunci, PAOK-ul lui Răzvan Lucescu va închide etapa actuală azi, la 19:30, la Levadiakos!

Isăilă a învins liderul în Arabia Saudită

Cea mai mare victorie din istoria lui Al Hazm a fost obținută sâmbătă, în deplasare, la Al Hilal. Formația lui Daniel Isăilă a promovat în vară în prima ligă din Arabia Saudită și s-a aflat pe loc retrogradabil până la această etapă. Punctele luate pe terenul liderului l-au ajutat și pe Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, care s-a apropiat la 9 lungimi de primul loc. Al Shabab a câștigat al doilea meci consecutiv, 1-0 la Al Ahli, cu Găman integralist și Budescu intrând pe teren în repriza secundă.

Tamaș a marcat pentru Hapoel Haifa; Andone a jucat 30 minute împotriva lui Chelsea

Florin Andone a jucat doar o jumătate de oră în ultima etapă de Premier League pentru Brighton, intrând la scorul de 0-2 în meciul cu Chelsea, încheiat 1-2. În Israel, Gabi Tamaș a înscris pentru Hapoel Haifa golul decisiv al victoriei cu Maccabi Netanya, scor 2-1. În Belgia, Răzvan Marin și-a trecut în cont un nou assist la Standard, în victoria cu Zulte Waregem (4-1).

Leave a Reply