AS Monaco – FC Barcelona, meciul zilei de joi în Liga Campionilor

Prima etapă din noua fază a grupelor Ligii Campionilor se încheie, joi, 19 septembrie, cu șase meciuri dintre care cap de afiș este partida de la Monte-Carlo dintre AS Monaco și FC Barcelona. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

O selecție, cinci pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de joi, 19 septembrie, am ales meciul AS Monaco – FC Barcelona din Liga Campionilor, iar cu Bet Builder activat am mizat pe un total de cinci piețe diferite de pariere pe același bilet. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 80 de combinații pe un singur meci.

AS Monaco – FC Barcelona (joi, 19 septembrie, ora 22:00)

Rezultat final – FC Barcelona (cota 1.75)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.47)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.87)
Total cartonașe – Peste 4.5 (cota 1.70)

Duel între două echipe care n-au cunoscut înfrângerea în ultimele cinci meciuri disputate. Barcelona are parte de un start perfect de sezon în La Liga, cu cinci victorii în primele cinci etape. Echipa catalană arată un apetit ofensiv de invidiat în mandatul lui Hansi Flick, având o medie de 3.4 goluri marcate.

Lamine Yamal a fost unul dintre cei mai activi jucători ai formației catalane, trecându-și în cont trei goluri și patru pase decisive.

Monaco și Barcelona s-au înfruntat pe 12 august la Trofeul Joan Gamper, tradiționalul meci prin care echipa blaugrana își deschide anual sezonul. Monegascii au câștigat cu un categoric 3-0, prin golurile marcate după minutul 50 de Camara, Embolo și Mawissa.

S-a dovedit că respectivul meci n-a avut nicio importanță pentru evoluțiile ulterioare ale catalanilor, Barcelona câștigând toate cele cinci meciuri disputate în campionat. În patru din cele cinci dispute ale catalanilor în campionat au marcat ambele echipe.

Într-un singur meci din cele patru jucate de Monaco în Ligue 1 au marcat ambele echipe. Monaco a marcat cel puțin două goluri în ultimele trei meciuri disputate.

Pentru AS Monaco meciul de joi seara marchează revenirea în Liga Campionilor după șase ani de absență.

Principala absență de la Barcelona va fi Dani Olmo, jucător accidentat și care nu va putea reintra pe tren mai devreme de începutul lunii octombrie.

Cinci din ultimele șase meciuri disputate de Barcelona în Liga Campionilor au avut cel puțin trei goluri.

Cotă de aproape 30

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul AS Monaco – FC Barcelona poți ajunge la o cotă cumulată de 26.00, iar cu o miză de doar 50 de lei câștigul poate fi de 1.300 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga Campionilor, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.