euro italia germania

EURO 2016: Germania și Italia, specialistele la 0-0


Germania și Italia au jucat 33 de meciuri directe până în prezent, iar cel mai des rezultat dintre ele a fost de 0-0. Va fi un nou 0-0, în sfertul de finală de sâmbătă, de la ora 22:00?

Italia este privită la EURO 2016 drept echipa cu cea mai bună apărare din lume, o defensivă de fier, aproape fără greșeală. Acțiunile de atac, puține la număr, sunt în general duse decisiv spre gol, așa cum ultima oară Spania a simțit-o pe pielea ei.

De cealaltă parte, Germania este singura echipă de la EURO 2016 care până acum nu a primit gol. Polonia, nici Ucraina, nici Irlanda de Nord și nici Slovacia nu au putut „găuri” poarta lui Neuer, uneori greu pusă la încercare.

De notat că Italia a adunat patru victorii la EURO sau Cupa Mondială cu Germania, alături de patru egaluri. Nemții i-au învins pe azzurrii doar în amicale sau turnee secundare!

Toate premisele pentru un meci fără gol

Germania are frica Italiei, îi știe jocul și și-ar putea tempera cu mult atacurile arătate ultima oară cu Slovacia. În acest caz, Italia ar avea mai puține motive să plece la atac.

De aceea, o posibilă precauție a Germaniei, dar și jocul închis bazat doar pe contre al Italiei, ar putea indica un nou posibil scenariu de 0-0. Italia – Germania a primit cota de 6.00 pentru un rezultat de 0-0, pe Betano.com.

Au fost până acum cinci meciuri terminate 0-0 între cele două. Iar în acest calcul nu am pus meciurile cu prelungiri care se încheiaseră 0-0 după 90 de minute, așa cum a fost de exemplu semifinala de la Cupa Mondială din 2006.

Ultimul 0-0 a avut loc în 1996, așa că, de ce nu, acum la EURO 2016 ar putea fi din nou vremea.

Pariorii,  avantajați la 0-0, primesc miza înapoi

Scorul de 0-0 poate fi folosit inclusiv de cei care pariază. Am observat că agenția de pariuri Betano.com, cea mai nouă pe piața legală din România, oferă pariorilor miza înapoi la 0-0, pe orice meci din fotbal.

Acest lucru înseamnă că, dacă pariezi de exemplu pe victoria Italiei cu Germania, iar meciul se termină totuși cu „tradiționalul” 0-0, nu pierzi miza, ci aceasta îți este returnată în cont și o poți folosi la altceva. Detalii despre promoția miza înapoi la 0-0 găsești aici.

 

Leave a Reply