pariuri oscar 2017

Oscarurile 2017 sunt pe Betano.com. Emoții pentru România

24 cele mai râvnite statuete din cinematografie se vor decerna luni dimineață în cadrul Premiilor Oscar, a 89-a ediție. Ceremonia va avea loc la Hollywood, în Statele Unite ale Americii, iar România este implicată într-un film cu șanse la câștigarea unui trofeu.

Casa de pariuri online Betano.com a realizat o secțiune specială pe site în care se regăsesc cotele tuturor filmelor nominalizate la cele 24 de categorii.

Filmul produs de o româncă are șanse mari la Oscar

România are în acest an emoții mari la Premiile Oscar. Toni Erdmann, pelicula produsă de românca Ada Solomon, este nominalizată la categoria “cel mai bun film străin”. Solomon a devenit primul producător din istoria cinematografiei româneşti nominalizat la Oscar.

În film apar actori autohtoni, printre care Vlad Ivanov, Ingrid Bisu, Alexandru Papadopol şi Victoria Cociaş. Lungmetrajul urmărește o poveste dintre tată și fiică și a fost turnat aproape integral în România.

Betano.com oferă pentru Toni Erdmann prima șansă, cu cota de 2,00, la câștigarea Oscarului mai ales că acest film lansat în anul 2016  fost în Top 100 BBC al celor mai bune filme din Secolul al XXI-lea.

Pariuri speciale

Betano.com a creat și o pagină cu pariuri speciale pentru Premiile Oscar. Se poate miza pe durata discursului câștigătorilor, dacă va cădea vreun trofeu și se va sparge, ce îmbrăcăminte va purta cel mai bun actor, filmul care va aduna cele mai multe statuete, dar și multe altele pe care le puteți găsi aici.

La La Land, peste Titanic

Juriul Oscarurilor a studiat în acest an 336 de filme dintre care a nominalizat doar nouă pentru cel mai bun film.

Pelicula cu cele mai  multe nominalizări din acest an este La La Land, 14 în total, mai multe decât celebrul Titanic. La La Land atacă unele dintre cele mai importante premii precum cel mai bun film, cea mai bună regie (Damien Chazelle) și  cel mai bun actor în rol principal (Ryan Gosling).

După 21 de ani a revenit cu o nominalizare la cea mai bună regie Mel Gibson, pentru Hacksaw Ridge. Celebrul actor a câștigat în anii ’90 Oscarul pentru Bravehart.

La categoria lungmetraj de animație, Zootopia (Zootropolis în România) nu pare a avea vreun concurent. Betano.com îi oferă de departe cea mai mare șansă de câștig, cu cota de 1,25. Să reușească Moana, un film mult mai nou, dar interesant, să facă surpriza aici, cu cota de 20,00?

Categoria cele mai bune efecte vizuale pare a avea de asemenea un câștigător cert. Jungle Book (Cartea Junglei), este un film care a reușit să readucă într-un mod mai mult decât remarcabil pe marile ecrane povestea lui Rudyard Kipling scrisă acum peste 120 de ani.

Leave a Reply