black friday la betano cu free bet de 100 lei

Hat-trick Betano de Black Friday!

Betano vrea să te bucuri de weekend-ul prelungit la maxim! Pentru că Jocul Începe Acum și nu se termină niciodată, pe lângă ofertele zilnice deja active, Betano te pregătește pentru Calendarul de Crăciun, care va începe luni, cu oferte speciale de Black Friday!

Vino astăzi, 27 noiembrie, pe Betano, unde găsești cele mai multe promoții pentru “Vinerea Neagră”! Doar vineri îți oferim o triplă ofertă! Pentru că vrem să ai parte de o experiență completă, Betano îți dublează bonusul fără depunere la 100 de lei! Știm că ești în căutare de și mai multă acțiune, așa că am pregătit special pentru tine o Misiune de Black Friday, care te ajută să te bucuri la maxim de duelurile de top din sport! Ca hat-trick-ul să fie complet, meciurile cu marjă 0% sunt de patru ori mai multe astăzi și aduc de la sine alte sute de opțiuni de pariere în plus.

De Black Friday ai un buget mai mare pentru distracție, iar cotele sunt pe măsură!

 

Vineri joci la dublu pe Betano!

Doar pe 27 noiembrie dublăm Bonusul special care se poate juca fără depunere, de la 50 la 100 de lei. Orice client nou care se înregistrează pe site are dreptul la această ofertă valabilă doar de Black Friday.

Cum poți lua bonusul? Trebuie doar să îți deschizi un cont și să îl verifici. Nu este nevoie să depui, noi îți virăm direct cei 100 de lei în contul tău.

 

Pariază fără risc cu un Free Bet de 50 de lei!

Dacă ai deja un cont și ai depus bani în el, atunci plasează un pariu de cel puțin 50 Ron pe sporturile tale preferate, iar dacă nu este câștigător, primești un Free Bet de 50 Ron înapoi, pe care îl vei găsi în contul tău de client.

Consultați aici termenii și condițiile complete ale ofertei Free Bet.

 

Mai multe cote, mai multe șanse de câștig

Cu ocazia Black Friday, în loc de 3-4 partide cu cote maxime, îți oferim de 4 ori mai multe meciuri cu marjă 0% pe sporturile tale preferate.

Lista de evenimente valabile cu oferta de marjă 0% exclusiv pentru ziua de vineri:

16:30 Liga Națională Steaua Minaur Baia Mare
18:00 România Cupă Chindia Hermannstadt
18:25 Liga Națională Dinamo Dobrogea
18:00 Eurobaschet Croația Turcia
19:15 Liga Națională Făgăraș Călărași
19:30 2. Bundesliga Darmstadt Braunschweig
19:30 2. Bundesliga St. Pauli Osnabruck
19:45 Euroliga Fenerbahce Valencia
21:00 Euroliga Panathinaikos Bayern
21:00 CAF CHL Zamalek Al Ahly
21:30 Bundesliga Wolfsburg Werder
22:00 Ligue 1 Strasbourg Rennes
22:00 Premier League Crystal Palace Newcastle
22:00 LaLiga Valladolid Levante
22:30 NCAAF California Stanford
23:00 NCAAF North Carolina Notre Dame

 

Completează-ți cererea de transfer, legitimează-te pe Betano și profită de avantajul de a fi în fruntea ierarhiei! Deschide-ți cont acum, driblează printre oferte și joacă responsabil pe cea mai bună platformă mobilă de pariuri din lume!

 

Ești gata pentru atât de multe oferte?

Leave a Reply