Betano sprijină cartea de colecție „100 – Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc”

Liga Profesionistă de Fotbal, în parteneriat cu Gazeta Sporturilor și cu susținerea Betano, a lansat ieri seară albumul de colecție dedicat iubitorilor de fotbal: “100 – Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc”. Autorii cărții-eveniment, editată de LPF, sunt Alin Buzărin și Cristian Costache, jurnaliști de specialitate cu peste un sfert de secol de experiență în domeniu.

 

Președintele Consiliului de Administrație Betano.com, Ioannis Spanoudakis, a participat la eveniment. „Suntem onorați să facem parte din această ceremonie, mai ales în anul în care aniversarea Centenarului coincide cu numirea Ligii 1 Betano. Această carte a fotbalului românesc conține momente importante și personalități incredibile, și aduce laolaltă povești ce vor fi spuse mai departe tinerelor generații. Suntem bucuroși să facem parte din această echipă minunată, cu planuri comune de a sprijini creșterea fotbalului românesc” a declarat acesta.

 

Volumul este o radiografie a celor 100 ediții ale campionatului românesc de fotbal și prezintă 500 de pagini cu cele mai importante repere, din 1910 până în prezent.

Festivitatea de lansare a avut loc la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. În prezența unei asistențe numeroase, din care au făcut parte conducători ai echipelor din Liga 1 Betano, președintele LPF, Gino Iorgulescu, reprezentanți ai sponsorilor Betano și Alexandrion, care au sprijinit apariția acestei lucrări și ziariști. Cei doi autori au prezentat invitaților povestea cărții, momente din anii în care au lucrat la realizarea ei, au răspuns întrebărilor venite din public și, în final, au oferit o sesiune de autografe.

Din prezidiu au făcut parte, alături de autorii cărții, directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, precum și reprezentanții partenerilor LPF în editarea acestui volum, Ioannis Spanoudakis – Președintele Consiliului de Administrație Betano.com și Valentin Popescu – director marketing sportiv Alexandrion Group.

“Fără trecutul înțeles așa cum trebuie, prezentul devine aproape imposibil de priceput. Aceste povestiri încearcă, măcar pentru câteva clipe, să vă transpună în vremea în care ele au avut loc. Dacă din întâmplare ați trăit acei ani, vă veți aduce aminte. Dacă nu i-ați trăit, vi-i veți imagina”, a declarat jurnalistul Alin Buzărin, unul dintre cei doi autori.

Cartea va putea fi achiziționată în curând, accesând site-ul LPF, acolo unde se vor găsi costul și toate detaliile privind modalitatea de achiziționare, fiind livrată exclusiv național.

Leave a Reply