Peaky Blinders – un slot video marca Pragmatic Play

Peaky Blinders este un joc de tip video slot, din oferta Betano, inspirat de serialul  Peaky Blinders.

Cel mai tare serial din ultimii ani, Peaky Blinders a reprezentat o temă de inspirație pentru jocurile de păcănele, oferind creatorilor de jocuri de la Pragmatic  Play fundalul unei acțiuni captivante. Familia de gangsteri a fraților Shelby a devenit o marcă bine-cunoscută a multor jocuri online foarte apreciate.  Serialul relatează parcursul lor de la sărăcie la corupție și faimă din Anglia de la finalul secolului 19. Scenele dinamice ale emisiunii TV oferă un cadru generos pentru un joc de video slot foarte antrenant.

Grafică, fundal sonor și animație

Peaky Blinders este un joc slot clasic cu 5 role de joc și 20 de linii de plată fixe. fix. Grafica reflectă autentic și realist atmosfera conacului fraților Shelby, din inima orașului Small Heath, iar coloana sonoră însoțește aventurile acestora în stil mare.

Simboluri de joc

Pe rolele de joc apar simboluri de valori mici – cărțile de joc de la 10 până la as, iar cele mai valoroase simboluri sunt cele având chipurile personajelor principale ale show-ului: Michael, Polly, Arthur și însuși Thomas Shelby.

Celebrul personaj Thomas îți poate aduce câștiguri de până la 20x miza ta pentru 5 simboluri identice pe aceeași linie de joc. Simbolul Wild poate să înlocuiască orice simbol pentru a forma o linie câștigătoare, cu excepția simbolurilor care oferă rotiri gratuite.

Mod de joc și funcții speciale

Peaky Blinders îți pune la dispoziție două funcții speciale : o rundă – bonus unică și o rundă în care primești rotiri gratuite.

Runda bonus „Shelby Betting Shop Bonus” este generată de simbolurile de tip Scatter care pot să aterizeze pe rolele de joc, iar în funcție de cele mai valoroase simboluri care apar, primești câștiguri suplimentare la runda jucată.

Bonusul Ordinul Peaky Blinders îți oferă alt bonus cu rotiri gratuite. Când simbolul special Ordinul Peaky Blinders apare pe rolele de joc, beneficiezi de o funcție de re-spin, dar înainte de a începe, toate simbolurile cu valori mari și simbolul Wild sunt transformate în același simbol unic, pentru a-ți majora șansele de câștig.

Oferta Betano – Rotiri gratuite la Peaky Blinders

Dacă te pasionează filmele cu gangsteri dar și sloturile ingenios concepute, Peaky Blinders te va atrage prin stilul dinamic și șansele mari de câștig, având o rată de returnare la jucător de 96,5%. Betano a inclus în oferta sa acest slot fascinant și simplu de jucat pentru a-ți pune la dispoziție cât mai multă distracție, printr-un joc de păcănele nou și atractiv.

În fiecare zi de miercuri a lunii octombrie 2020 joci oricare din sloturile de la Pragmatic Play, din secțiunea Vegas și îndeplinești cerințele ofertei, poți obține 40 de Rotiri Gratuite la slotul Peaky Blinders.

Leave a Reply