O apariție la Betano – noul slot Mysterious Egypt – semnat Pragmatic Play

Toți iubim sloturile de inspirație egipteană – piramide, mistere, relicve antice. Orice iubitor de sloturi a încercat măcar o dată faimosul Book of Ra. Acum, ești invitat într-o aventură în Mysterious Egypt, în secțiunea Vegas de pe Betano. Dezvoltatorul Pragmatic Play a preluat vechea temă a sloturilor despre Egiptul antic și a inclus câteva concepte noi în Egiptul misterios care te vor atrage cu siguranță.

Mysterious Egypt – tema și simboluri

Avem la dispoziție un slot standard cu 5 role și 10 linii de plată iar fundalul jocului îți prezintă chiar Piramidele din Giza. Slotul reprezintă Egiptul în toată măreția și extravaganța sa. Vei savura o temă caldă, bogată și vibrantă, cu culoarea aurie dominând pe role. Acestea sunt așezate de-a lungul malurilor râului Nil și un peisaj cu statui și piramide. Fundalul sonor este unul relaxant, misterios și te transpune imediat în lumea orientală faimoasă pentru comori ascunse și mistere. Rata de returnare la jucător este una destul de generoasă de 96,5%.

Simboluri slot Mysterious Egypt

Pe role, veți vedea simboluri regale A-J decorate cu hieroglife egiptene aurii. Simbolurile cu valori mai mari sunt reprezentate de zeii Horus și Bastet, precum și de piramide. Cel mai grozav  simbol este Ochiul lui Ra, deoarece dacă apar până la 5 simboluri în combinație ai șanse să primești până la 500 x miza ta.

Câștigurile depind de valoarea simbolurilor. Iată ce sume te așteapă dacă ai norocul să apară pe role aceleași simboluri:

  • Q,, J și10 – cărți cu simboluri regale – 100 x pariul tău
  • A și K, simboluri regale – 150 x miza ta
  • Simbolurile zeilor Horus + Bastet – 750 x pariul tău
  • Simbol piramidei egiptene -2000 x pariul tău
  • Simbolul Ochiul lui Ra – 5000 x miza ta

Egiptul misterios: caracteristici slot

Regina egipteană acționează atât ca simbol Wild, și ca simbol Scatter. Acest simbol înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția dispersiei. În plus, acest simbol declanșează principala caracteristică bonus a slotului Mysterious Egypt și, de asemenea, extinde simbolurile care plătesc oriunde – ambele apar în jocul de bază și bonus.

Deasupra rolelor, vei remarca o placă care se rotește împreună cu rolele. În acest fel, va dezvălui ce simbol este ales ca simbol misterios pentru acea rotire. Dacă simbolul misterios apare pe role și cel puțin 3 dintre ele formează o combinație câștigătoare, acestea se vor extinde și vor ocupa toate pozițiile respective.

Înainte de a începe rotirile gratuite, există o altă caracteristică aparte. În loc de simbolul obișnuit Scatter, Egiptul Misterios alege două, la întâmplare. În timpul rotirilor gratuite, ori de câte ori aterizează aceste simboluri, acestea se extind, urmând regulile stabilite mai sus pentru jocul de bază. Rotirile gratuite pot fi declanșate în același mod în care sunt declanșate din jocul de bază. În cele din urmă, acolo unde este disponibil, Mysterious Egypt oferă opțiuni de cumpărare bonus, unde pentru 100 de ori pariul poți cumpăra 10 rotiri gratuite.

Concluzii

Poate că slotul Mysterious Egypt nu va cunoaște popularitatea celebrului Book of Ra, însă este cu siguranță un joc atractiv, cu o grafică elegantă și plină de detalii. Dacă îți plac misterele din orient și tematica egipteană, atunci este o alegere excelentă. Te poți delecta cu acest slot în oferta online Betano, în secțiunea cazino.