Madame Ink- Frumoasa doamnă tatuată îți aduce noroc, într-un slot marca Play ‘n GO, pe Betano

Pe Betano te poți distra cu slotul Madame Ink, imaginația te poartă într-un salon de tatuaje chinezesc, iar acest slot marca Play ‘n GO, este destinat distracției. Cu o rată de returnare la jucător de 94,23 % și cu câștiguri care ating 5000 x miza ta, acest joc te va fascina cu siguranță.

Oferind un design artistic deosebit,  o călătorie la Madame Ink înseamnă mister și atmosfera tipic asiatică. Cele 5 role de joc sunt plasate pe un fundal întunecat iar grafica delicată a simbolurilor demonstrează încă o dată atenția pentru detalii a creatorilor de sloturi de la Play ‘n GO.

Cum joci Madame Ink slot?

Sistemul de joc utilizat în slotul Madame Ink este unul simplu. Acțiunea se desfășoară pe 5 role, 3 rânduri și 243 de modalități de a câștiga. Dacă apar pe role  3 sau mai multe simboluri identice sau caracteristici  Wild, ai parte de o combinație câștigătoare. Cu cât sunt mai multe simboluri potrivite, cu atât premiul este mai generos.

La fel ca multe din sloturile create de Play ‘n GO, Madame Ink Roferă o rată de returnare la jucător de 96,21%, ușor peste media jocurilor.

Tema Madame Ink – Caracteristici  și design

Rolele de joc simple găzduiesc simboluri clasice de slot – cărți de joc, dar și o colecție de modele de tatuaje în stil chinezesc. Poți vedea o pasăre, 2 capete de dragon diferite și un dragon roșu care răcnește. Aterizarea pe role a  3, 4 sau 5 dragoni roșii în combinație îți oferă o plată de 0,2 sau  2 sau 5 ori miza ta.

Sticluța cu cerneală este simbol Wild. Aceasta înlocuiește toate simbolurile standard într-o combinație câștigătoare. De asemenea, plătește 5 x miza dacă apar 5 simboluri pe role alăturate. Este, de asemenea, cheia pentru una dintre caracteristicile pe care le vom analiza în detaliu mai jos. La fel, simbolul cu 2 peștișori de aur, care este simbolul misterios. Acesta  poate oferi câteva premii mari atunci când declanșezi Madame’s Mystery.

Poți face o călătorie la Madame Ink’s pe toate dispozitivele tale – desktop, tabletă și smartphone. Jocul rulează excelent și pe dispozitivele cu ecran mic.

Caracteristici bonus în Madame Ink

Acest slot cu temă asiatică vine cu o varietate decentă de bonusuri de joc. Există câteva caracteristici de bază ale jocului, care oferă simboluri de tip Wild și simboluri expanding. Slotul se mândrește cu simboluri Wild Ink (Expanding Wilds), Mystery Symbols, Madame’s Mystery Reel și Free Spins.

Caracteristica Wild Ink

Funcția Wild Ink se poate declanșa la întâmplare la orice rotire. Sticla de cerneală Wild se poate extinde și transforma întreaga rolă în simboluri câștigătoare.

Caracteristica Madame’s Mystery

Această caracteristică Madame’s Mystery se declanșează atunci când simbolul Madame’s Mystery Reel (aceasta este imaginea stivuită a Madame Ink cu un tatuaj pe spate) apare pe rola de joc din mijloc. Apoi, acesta se transformă într-o serie de 3 simboluri cu tatuaje de mare valoare.

Funcție de rotiri gratuite

Dacă apar 3, 4 sau 5 simboluri împrăștiate oriunde pe role în aceeași rotire vei primi o plată egală cu 5 x miza totală. De asemenea, se declanșează  caracteristica de roturi gratuite

Aici poți alege o gamă de combinații gratuite de rotire și modificare. Opțiunile dvs. sunt:

  • 12 rotiri gratuite – Caracteristica Wild Ink activată atunci când apar simboluri Wild
  • 6 rotiri gratuite – Caracteristica Madame’s Mystery activă la fiecare rotire gratuită
  • 3 rotiri gratuite – Funcțiile Wild Ink și Madame’s Mystery sunt active

Concluzii

Play ‘n GO îți oferă un alt joc impresionant. Imaginile din slotul Madame Ink sunt realizate superb, tema asiatică este mereu o idee bună pentru sloturi, iar acum te poți delecta cu acest joc în oferta exclusivă Betano.