Cazinoul Betano, peste tot cu tine!

Cazinoul Betano în luna ianuarie: oferte zilnice fără cerințe de rulaj!

2020 începe în forță pe Betano! La puțin timp după ce am pus capăt Calendarului de Crăciun și Turneului de Crăciun din decembrie, dăm restartul așteptat, ne încărcăm bateriile și plecăm la drum spre un nou an în care Cazinoul Betano va fi peste tot cu tine. În ianuarie, ofertele și surprizele apar zilnic și nu au condiții de rulaj!

Încă din prima lună a anului punem accentul pe experiența ta în Cazinou, Cazinou Live și Vegas. Și, pe lângă noile sloturi lansate în ultimele săptămâni, ți-am pregătit un adevărat tur de forță pentru ianuarie, luna în care ai cel puțin o ofertă în fiecare zi!

Cazinoul Betano, o lună de oferte zilnice fără condiții de rulaj

Fiecare săptămână din ianuarie începe cu jocurile video din gama NetEnt și cu Rotiri Gratuite în Vegas, la slotul Wild Wild West. Și continuă, în fiecare zi de marți, cu aceeași ofertă la slotul Ozzy Osbourne, unul dintre cele mai apreciate de pe Betano. Tot marți dublăm miza și acordăm atenție și Cazinoului Live, unde te poți alege cu Jetoane de Aur la Ruletă dacă pariezi pe Numărul Norocos aferent fiecărei zile de marți.

Zilele de miercuri sunt dedicate sloturilor video de la PlayTech, cele care-ți pot aduce alte Rotiri Gratuite, de data aceasta la slotul video Buffalo Blitz. Joi, la mijlocul fiecărei săptămâni, dăm startul EGT Mania pe Betano și facem o vizită la masa exclusivă de Blackjack, unde poți câștiga alte Jetoane de Aur. Fără cerințe de rulaj!

Weekendul e dedicat meselor de Blackjack și Ruletă

Vineri atingem și recordul de Rotiri Gratuite, iar în Cazinoul Betano poți câștiga până la 100 de Rotiri Gratuite la slotul Legacy of the Wild. Apoi lăsăm sloturile pe plan secund și, pe finalul fiecărei săptămâni, mutăm epicentrul distracției în Cazinoul Live, la mesele exclusive de Blackjack și Ruletă. Începem cu Blackjack-ul, unde în fiecare zi de sâmbătă de poți alege cu Jetoane de Aur fie la masa exclusivă, fie la celelalte mese din Cazinoul Live, și încheiem săptămâna tot cu Jetoane de Aur, doar că la mesele de Ruletă!

Cazinoul Betano e peste tot cu tine. Joacă online oricând, oriunde, de pe orice device peste 400 de sloturi, printre care și jocul săptămânii, pe care-l vei afla în fiecare zi de luni.

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!