Jackpot câștigat pe Betano

Câștigul anului pe Betano: aproape 100.000 euro la Jackpot Bells

Jackpot câștigat pe Betano! Un client s-a îmbogățit la slotul video Jackpot Bells din secțiunea Cazinou a site-ului Betano cu aproape 100.000 euro!

50 de lei mizați, 452.682,81 câștigați. Așa a ajuns un client Betano mai bogat cu peste 95.000 de euro jucând pe Betano! Jackpot Bells a fost slotul norocos, unul dintre cele 26 de jocuri din Cazinou care au jackpot! Jocul furnizat de PlayTech are 5 linii și 5 coloane și seamănă cu clasicele „păcănele”, majoritatea simbolurilor fiind fructe: portocale, cireșe, prune, pepeni, struguri și lămâi, plus cele mai dorite simboluri ale sloturilor video: clopoțeii și șeptarii! Clopoțeii au funcția de „wild” și înlocuiesc alte simboluri, în timp ce șeptarii pot aduce de 300 de ori miza unei runde dacă apar pe fiecare rând.

Un Jackpot de 13 milioane de lei așteaptă să fie câștigat în Cazinoul Betano! Slotul Jackpot Giant are acum cel mai mare posibil câștig: peste 2,7 milioane de euro. Un alt joc cu jackpot uriaș este Gladiator Jackpot, mai mic cu doar câteva sute de mii de lei decât Jackpot Giant.

Jackpoturi și în Vegas23 de sloturi video, printre care unele extrem de populare, aduc și ele câștiguri uriașe. Flaming Hot, Ultimate Hot sau 40 Burning Hot sunt cele mai interesante, toate venite pe Betano în această lună. EGT Mania a adus peste 30 de sloturi video de la cel mai cerut furnizor, multe dintre ele cu jackpot, iar adăugarea lor continuă până la finalul anului, când în Vegas veți putea găsi peste 100 de jocuri clasice ale EGT!

Leave a Reply