UN PARIU MONDIAL, în fiecare seară la TVR!

În fiecare seară, la 23:30, Betano te invită la emisiunea UN PARIU MONDIAL pe TVR.

Un Pariu Mondial, emisiune sponsorizată de Betano, va fi porția ta de divertisment în perioada Campionatului Mondial. În fiecare seară, la 30 de minute după ultimul meci al zilei, te așteaptă Tudor Furdui și băieții de la Noaptea Târziu alături de un invitat special.

Pe TVR 1 și TVR HD, imediat după ultima partidă a zilei va începe emisiunea Studio Mondial, unde vor fi analizate meciurile încheiate, iar după începe Un Pariu Mondial, unde se va vorbi despre ziua următoare. Cele mai interesante cote vor fi discutate și analizate împreună cu invitații din lumea sportului. Emisiunea va avea o atmosferă relaxantă, cu umorul prezent încă de la început și multe rubrici speciale în cele 30 minute de transmisiune live. Invitații vor fi din domenii diferite: atât din sport, cât și din televiziune, film sau lumea mondenă. Două lucruri vor avea, însă, în comun: le place fotbalul și au simțul umorului!

Emisiunea va debuta diseară, la ora 23:30, iar invitatul special de azi este fostul golgheter al Ligii 1, Marius Niculae. Cel poreclit „Săgeata” a jucat timp de 4 ani la Sporting Lisabona, fiind și coleg cu Cristiano Ronaldo. Cunoaște foarte bine naționala Portugaliei și e omul ideal de la care putem afla toate informațiile necesare înainte de a paria pe Portugalia – Spania.

Urmărește Un Pariu Mondial pe TVR 1 și TVR HD! Fii la curent cu tot ce se întâmplă la turneul final și pregătește-ți pariul mondial!

8 Comments

  1. Imi place fotbalul și vreau sa pariez sunt fanatic

  2. ARGENTINA VS ISLANDA SCOR 4-0

  3. Post By VOLCOV CLAUDIU-VASILE

    FELICITĂRI PENTRU TRANSMISIUNI ! REGAL FOTBALISTIC !

  4. Fa-ti cont la noi 🙂

  5. Post By Cosmin Adrian

    Anglia 3 – 0 Panama
    Japonia 1 – 2 Senegal
    Polonia 1 – 1 Columbia

  6. Post By Andrei Marius

    Brazilia 2-0 Serbia

  7. Serbia – Brazilia
    Scor pauza 0 – 1
    final 1 – 3

Leave a Reply