Oscaruri

Ofertele Betano direct de pe covorul roșu

Covorul roșu aduce zeci pariuri și super oferte pe Betano!

Roma, omagiul adus de Alfonso Cuaron copilăriei sale, are cele mai mari șanse să primească statueta pentru Cel mai bun film. Alb-negru, în limba spaniolă, cu actori neexperimentați, filmul mexican a impresionat criticii și a primit cele mai multe nominalizări – 10. Cel mai bun regizor, Cel mai bun film străin și Cea mai bună imagine sunt categoriile la care Roma nu are adversar. La premiul pentru filmul anului, pelicula lui Cuaron se bate cu Green Book, iar cotele dau șanse foarte mici filmelor A Star Is Born sau Bohemian Rhapsody, cu mare succes în cinematografe. Bohemian Rhapsody așteaptă, totuși, un Oscar important: pentru cel mai bun actor în rol principal, unde Rami Malek și-a acontat deja Globul de Aur și BAFTA.

Ce favorite dau cotele la cele mai importante categorii:

Cel mai bun film: Roma – 1.40

Cel mai bun actor: Rami Malek (Bohemian Rhapsody) – 1.15

Cea mai bună actriță: Glenn Close (The Wife) – 1.15

Cel mai bun regizor: Alfonso Cuaron (Roma) – 1.02

Cel mai bun actor în rol secundar: Mahershala Ali (Green Book) – 1.07

Cea mai bună actriță în rol secundar: Regina King (If Beale Street Could Talk) – 1.40

Cel mai bun film de animație: Spider-Man: Into the Spider-Verse – 1.05

Cel mai bun film străin: Roma – 1.04

Gala Oscarurilor e așteptată și cu pariuri speciale. Printre cele mai interesante propuse de Betano sunt pariuri pentru cel mai lung discurs de acceptare sau câte Oscaruri vor primi filmele cu cele mai multe nominalizări. La categoria „SF” sunt și întrebări ca „Va cădea un trofeu și se va sparge?” sau „Va fi anunțat greșit un câștigător?”.

Obișnuitele Misiuni Betano sunt prezente, casa de pariuri oferind premii sub forma unui Full Bet tuturor clienților care pariază pe Oscaruri. Nici jucătorii de cazinou nu sunt ignorați: duminică și luni vor fi oferite Rotiri Gratuite printr-o ofertă specială de Oscar!

Leave a Reply